EnglishAAA

Ne csodálkozzon! Tényleg ennyire jól jár, ha hozzánk utalja jövedelmét!


Most még inkább megéri CIB ECO bankszámlát nyitnia, mert a kedvező díjtételeken felül, 2017. március 6. és 2017. augusztus 31. között különleges ajánlatunk van azon ügyfeleink számára, akik megfelelnek a rendszeres jóváírásra vonatkozó 2017. évi tavaszi promóciónk feltételeinek.

Amennyiben az akció időtartama alatt nyitott CIB ECO bankszámlájára 2017. március 6. és 2017. augusztus 31. között legalább négy különböző naptári hónapban a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő, vagy annál magasabb összegű jóváírás érkezik elektronikus csatornán keresztül, akár több részletben is és teljesíti a promócióban részletezett további feltételeket, úgy 

10.000 forintot jóváírunk számláján!


A jóváírás teljesítésének és a promóciónak a feltételeit a lakossági ügyfelek részére szóló rendszeres jóváírásra vonatkozó 2017. évi tavaszi promócióra vonatkozó Promóciós Szabályzat tartalmazza, amely az alábbi linkre kattintva érhető el!

Kérjük, hogy olvassa el aPromóciós Szabályzatban foglaltakat, mert a jóváírás csak a PromóciósSzabályzatban felsorolt feltételek hiánytalan teljesülése esetén jár.


Nyisson CIB ECO bankszámlát! A számlanyitáshoz foglaljon időpontot az Önnek legmegfelelőbb bankfiókunkba!


Már rendelkezik CIB lakossági forint bankszámlával, de nem arra érkeznek jóváírásai?

Ne maradjon le az akcióról, váltson CIB ECO bankszámlára!*Bankszámlaváltáshoz hívja az éjjel-nappal elérhető CIB24 ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, vagy fáradjon be bármelyik CIB bankfiókba.


Miért érdemes még CIB ECO bankszámlát nyitnia:
Akciós ajánlatunk keretében 2017. december 31. napjáig:  
  • Intézze pénzügyeit egyszerűen a CIB Internet Bank felületén keresztül a nap 24 órájában kényelmesen, rugalmasan és biztonságosan.

  • Töltse le a CIB Bank mobilalkalmazást, amellyel bárhonnan intézheti mindennapi banki ügyeit okostelefonját használva, időt és költségeket megtakarítva.

  • Használja a CIB Bank mobilalkalmazás új Okos értesítések szolgáltatást, és az alkalmazáson keresztül ingyenes értesítést kap minden számla- és kártyatranzakcióról.

  • Válassza a CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonatot, ezzel Ön is tehet a környezete védelméért!Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 

Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás

 * A promóció azon ügyfelek részére is elérhető, akik rendelkeznek CIB lakossági forint számlával, amennyiben az nem CIB ECO bankszámla. A CIB ECO bankszámlára váltás díja 1129 Ft. A CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történő számlacsomag váltás feltétele, hogy az ügyfél azonosítsa magát CIB Bankos Telefonos Azonosító Kódjával, valamint hogy számlája felett önállóan rendelkező számlatulajdonos legyen. Közös tulajdonú bankszámlák esetén CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történő számlacsomag váltás nem lehetséges.

1A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételeket a bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban minden esetben 0 Ft. Az első számlavezetési díj terhelésére, a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor. Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás (Akció: 2017.03.31-ig legalább 73.815 Ft összeget elérő jóváírás) érkezik átutalással (saját számlák közötti átvezetés, készpénzes befizetés nem számít bele), akár több tételben is a bankszámlára, akkor a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre, az 0 Ft.

2Az akció kizárólag a 2017. január 1. és 2017. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A CIB ECO bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban