EnglishAAA

ÉV VÉGI KIKAPCSOLÓDÁS
EXTRA ÉLMÉNYEKKEL!

2017. évi negyedik negyedéves 
CIB hitelkártya akció

Az év végén Ön is megérdemel egy kis lazítást. Egy hétvégi wellness-program, egy érdekes várostúra, egy izgalmas gasztronómiai kaland - bármilyen programot is választ, ha CIB hitelkártyával fizet, az év végi kikapcsolódáshoz pénzvisszatérítéssel járulunk hozzá. Hogyan?5%

CIB hitelkártya1 akciónkban az Ön által választott üzleti kategóriában 5%-os, az akciós időszakra összesen maximum
10 000 forint visszatérítést nyújtunk!

CIB Café Hitelkártya THM: 37,15%2, CIB Mastercard Gold Hitelkártya THM: 39,82%2 


Mit kell tennie a visszatérítésért?

Regisztráljon és válasszon egyet a következő kategóriák közül:    Utazás                 Szórakozás, kultúra          Külföldi költés
2017. október 1. és 2017. december 31.  közötti vásárlásokra vonatkozóan

Használja a táblázatban meghatározott CIB hitelkártyáját 2017. október 1. és 2017. december 31. között, és a választott kategóriában történt költéseinek 5%-át, erre az időszakra összesen maximum 10 000 forintot visszatérítünk.


 

CIB hitelkártyák

(igényelhető)2

CIB hitelkártyák

(nem igényelhető)2

Kereskedelmi

kategóriák

Vásárlás devizaneme

Jóváírás

mértéke

 • CIB Café Hitelkártya

 • CIB Mastercard Gold Hitelkártya
 • CIB Bevásárlókártya
 • CIB Mastercard Standard Hitelkártya

 • CIB Lízing Hitelkártya

 • CIB Aranykor Hitelkártya

 • CIB-Generali Hitelkártya

 • Visa Electron Hitelkártya
 • Utazás VAGY
 • Szórakozás, kultúra VAGY

Forint  

A számlán lekönyvelt forint összeg

5%-a, maximum összesen 10 000 Ft

 • Külföldi költés

 

Külföldi devizanem

(Ha a jóváhagyásra is a külföldi devizanemben, tehát nem forintban kerül sor. Például: ha Ön X euróért vásárol és euróban is kerül jóváhagyásra a vásárlás, tehát nem az elfogadóhely felajánlása alapján forintban)    

 


 


CIB-tipp

Nem kell most eldöntenie, melyik vásárlási kategória után szeretné igénybe venni kiemelt ajánlatunkat, elegendő 2017. december 31-ig regisztrálnia honlapunkon.További kedvezmények

Regisztráljon CIB Hitelkártyájával a MasterCard Priceless Specials2 programba ahol kéthetente frissülő kedvezmények közül válogathat. A kedvezményeket a www.mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon történő regisztráció és kuponok letöltése után a kuponok bemutatásával veheti igénybe.Ha Önnek még nincs CIB Hitelkártyája, akkor igényeljen!

Új CIB MasterCard Gold Hitelkártya vagy CIB Café Hitelkártya3 igénylése esetén az alábbi kedvezményt4 is igénybe veheti:

50%

kedvezmény a főkártya első éves díjából

 

A kedvezményes díjak 2017. október 1. és 2017. december 31. közötti igénylés esetén érvényesek. Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017. évi negyedik negyedéves CIB hitelkártya akcióról


A pénznek ára van! Számoljon, mielőtt hitelt vesz fel! További segítség: "http://www.mnb.hu/penzugyinavigator"

 


A

A CIB Bank felelős pénzintézetként javasolja, hogy döntését ne csak ezt a reklámcélú tájékoztatást olvasva hozza meg, informálódjon körültekintően!

 

1 A akció részletes feltételeit a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2017. évi negyedik negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, vásárlások után jár. Vásárlásnak minősül az utazás, szórakozás és kultúra esetében a  forint vásárlás,  külföldi költés esetében  a külföldi devizanemű vásárlás, ha a jóváhagyásra is külföldi devizanemben kerül sor.  Vásárlás értékeként az adott tranzakciónak a bankkártyához kapcsolódó számlán lekönyvelt forint összege kerül figyelembe vételre.

2A CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

 

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

 

A CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

3A jelenleg aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

 

A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.