Kérjen visszahívást!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük az "Érdekel" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


  • 12 500 forint a negyedévente elérhető jóváírás maximum összege

  • 1% jóváírás minden forintban és devizában történő vásárlás után

  • további 2% jóváírás a választott kategóriában történő forintban és devizában történő vásárlások után

50% éves kártyadíj-kedvezményt adunk, ha most igényel CIB hitelkártyát3!

Az akcióban való részvételhez negyedévente regisztráció szükséges.

Mit kell tennie a visszatérítésért?

1.

Ha még nincs CIB hitelkártyája:

Kérjen visszahívást ingyenesen és kötelezettségmentesen a fenti kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Ha van CIB hitelkártyája:

Regisztráljon negyedévente az aktuális negyedéves akcióra és válasszon egyet a kedvezményes kategóriák közül.


2.

Vásároljon CIB hitelkártyájával az aktuális negyedéves időszakban legalább 90 000 forint értékben, így összesen egy negyedéves időszakban maximum 12 500 forint visszatérítést kaphat.

A promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. január 1.-2018. december 31.

A promóció a kezdő és záró időpont között negyedéves promóciós időszakokra oszlik:

  • 2018. évi Első negyedéves promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. január 1. - 2018. március 31.
  • 2018. évi Második negyedéves promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. április 1. - 2018. június. 30.
  • 2018. Harmadik negyedéves promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. július 1. - 2018. szeptember 30.
  • 2018. Negyedik negyedéves promóció időtartama (kezdő és záró időpont): 2018. október 1. - 2018.december 31.


Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a 2018. évi CIB hitelkártya akciórólA CIB Bank felelős pénzintézetként javasolja, hogy döntését ne csak ezt a reklámcélú tájékoztatást olvasva hozza meg, informálódjon körültekintően!


1A akció részletes feltételeit a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2018. évi CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban és devizában történő vásárlások után jár. A visszatérítés regisztrációhoz kötött

2A CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

A CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

3A jelenleg aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.


A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

Ismerje meg a CIB Café Hitelkártyát!

Szeretné, ha első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben lenne része? Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát a CIB MasterCard Gold bankkártyával! 

Ismerje meg a CIB MasterCard Gold Hitelkártyát!