Kérjen visszahívást!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Mit kell tennie a 5%-os visszatérítésért?

1.

Ha még nincs CIB Hitelkártyája:

Kérjen visszahívást ingyenesen és kötelezettségmentesen a fenti kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Ha van CIB Hitelkártyája3:

Regisztráljon az akcióra és válasszon egyet a kedvezményes kategóriák közül.


2.

Használja CIB hitelkártyáját 2017. október 1. - 2017. december 31. között vásárlásaira, és a választott kategóriában történt költéseinek 5%-át, erre az időszakra összesen maximum 10 000 forintot1 visszatérítünk.


Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a 2017. évi negyedik negyedéves CIB hitelkártya akcióról


A pénznek ára van! Számoljon, mielőtt hitelt vesz fel! További segítség: "http://www.mnb.hu/penzugyinavigator"


A CIB Bank felelős pénzintézetként javasolja, hogy döntését ne csak ezt a reklámcélú tájékoztatást olvasva hozza meg, informálódjon körültekintően!

 

1 A akció részletes feltételeit a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2017. évi negyedik negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, vásárlások után jár. Vásárlásnak minősül az utazás, szórakozás és kultúra esetében a  forint vásárlás,  külföldi költés esetében  a külföldi devizanemű vásárlás, ha a jóváhagyásra is külföldi devizanemben kerül sor.  Vásárlás értékeként az adott tranzakciónak a bankkártyához kapcsolódó számlán lekönyvelt forint összege kerül figyelembe vételre.

2A CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

 

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

 

A CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

3A jelenleg aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

 

A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

 

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

Ismerje meg a CIB Café Hitelkártyát!

Szeretné, ha első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben lenne része? Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát a CIB MasterCard Gold bankkártyával! 

Ismerje meg a CIB MasterCard Gold Hitelkártyát!