TUDJON MEG TÖBBET!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Tud ennél jobbat?

Intézze mindennapi pénzügyeit gazdaságosan és az online világ kényelmét kihasználva CIB ECO bankszámlával!

1. ECO bankszámlánk havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg havonta jóváírásra kerül számláján.

2. A 2017. január 1. és 2017. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya

0 Ft az első évben*.

3. Akciós ajánlatunk keretében 2017. december 31-ig az elektronikus csatornákon indított belföldi eseti forint átutalási megbízás tranzakciós díja, a csoportos beszedési megbízás teljesítésének díja, és az állandó átutalási és átvezetési megbízás teljesítésének díja  0 Ft.

Hogyan kezelheti mindennapi pénzügyeit elektronikusan?

 • CIB Internet Bankkal a nap 24 órájában kényelmesen és biztonságosan intézheti pénzügyeit.
 • Az új CIB Bank mobilalkalmazással bárhonnan rugalmasan indíthat tranzakciókat okostelefonját használva, ha Önnek utazás vagy kutyasétáltatás közben jut ideje a banki ügyekre.
 • A CIB Bank mobilalkalmazásban elérhető az Okos értesítések funkció, mellyel a banki SMS-értesítők helyett a számláját és kártyáját érintő pénzmozgásairól szóló értesítések díja 0 Ft.
 • A CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonattal nemcsak nyomon követheti bankszámla forgalmát, de ezzel Ön is tehet a környezete védelméért!
   Töltse le a CIB Bank mobilalkalmazást most!          


Milyen további kedvezményes szolgáltatásokat vehet igénybe CIB ECO bankszámlával?

 • Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlása díjmentes.
 • A CIB ECO bankszámla mellé igényelt CIB Café Hitelkártya1 főkártya éves díja 0 Ft az első évben.
 • CIB ECO bankszámla nyitása vagy CIB ECO bankszámlára váltás esetén igénybe veheti a CIB Duó ECO Megtakarítást, amelynek keretében 6%-os kamatot (EBKM: 6,15%) biztosítunk a betéti részre
  2 hónapos futamidőre! 2

A CIB Duó ECO Megtakarítás egy kombinált betét, mely a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújt magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget. A konstrukció lényege, hogy megtakarítását fele részben betétben, fele részben pedig Kamatozó Kincstárjegyben kamatoztathatja.


THM: 37,15%

1 A CIB ECO bankszámla keretében igényelhető CIB Café Hitelkártya esetében a bank fenntartja a hitelbírálat jogát.  A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, a vonatkozó kondíciós lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.


2 Milyen feltételekkel veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást?

 • A CIB Duó ECO Megtakarítást akkor igényelheti, ha CIB ECO bankszámlát nyit, illetve ha CIB ECO bankszámlára vált. Fontos, hogy a számlanyitásnak/számlaváltásnak a lekötést megelőző 30 napban kell megtörténnie. A kombinált betét lényege, hogy legalább a betétben elhelyezett összeggel megegyező összegben Kamatozó Kincstárjegyet kell jegyeznie.
 • A betét lekötéséhez, illetve a Kamatozó Kincstárjegy jegyzéséhez használt összeg nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített CIB Befektetési Alapokból és Eurizon Easy Fund Befektetési Alapokból.
 • A betéti rész futamideje alatt (2 hónap) a jegyzett  Kamatozó Kincstárjegyet meg kell tartani.
 • Egy ügyfél egyszer veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást. Fontos, hogy közös tulajdonú bankszámla esetén – függetlenül a tulajdonosok számától – az adott bankszámla tekintetében egyszer lehet igénybe venni a terméket.


A CIB Duó ECO Megtakarítással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Kondíciós lista

Szerződési feltételek


A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél fent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

* Az akció kizárólag a 2017. január 1. és 2017.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt elsô VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkezô, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.


A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.