TUDJON MEG TÖBBET!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük az "Érdekel" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Válassza a CIB ECO bankszámlát és intézze gazdaságosan mindennapi pénzügyeit az online világ kényelmét élvezve a CIB Bankban!

A CIB ECO bankszámla kiemelt előnyei

 • 0 Ft havi számlavezetési díj: ha a havi jóváírás eléri a mindenkori minimálbért1 vagy diákkedvezménnyel2.
 • 0 Ft a Visa Inspire elektronikus érintéses fizetésre alkalmas bankkártya első éves díja3.

 

CIB ECO bankszámlához választott bankkártyája mellé járó kedvezmények

 • 0 Ft a külföldi ATM készpénzfelvétel (CIB Visa Inspire Bankkártyájával) korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 11 országban.
 • 0 Ft a bankkártyás vásárlás itthon és külföldön.
 • 0 Ft a Magyarországon elhelyezett ATM-ből történő első kettő forint készpénzfelvétel, összesen maximum 150 000 forint összegig, jogszabályi előírások alapján4.

 

Igényeljen CIB ECO Bankszámlát bármely bankfiókunkban!

További kedvezmények

Pénzügyek egyszerűen - bárhol, bármikor!

Mindennapi pénzügyeit biztonságosan és kényelmesen intézheti elektronikus felületeinken keresztül a nap 24 órájában.


CIB Bank mobilalkalmazás

Jól áttekinthető, felhasználóbarát felületének köszönhetően használata egyszerű.

 • 0 Ft az alkalmazás igénybevétele, és tranzakciós díjai lényegesen kedvezőbbek, mint a bankfiókokban vagy a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatnál.


 • 0 Ft értesítési díjak: tovább csökkentheti banki költségeit, ha az Okos értesítések szolgáltatást használja. Így az alkalmazáson keresztül ingyenesen kap értesítést minden számla- és kártyatranzakcióról, megspórolva az esetleges SMS költségeit.


CIB Bank mobilalkalmazás kiemelt funkciói

 1. Gyors egyenleglekérdezés
 2. Számlák és tranzakciók áttekintése
 3. Beépített devizaváltó kalkulátor
 4. Saját számlák közötti átvezetés
 5. Átutalások
 6. Csekkbefizetés átutalással
 7. Bankkártyák egyszerű kezelése
 8. Mobilegyenleg-feltöltés
 9. Megtakarítások követése
 10. Ujjlenyomat-azonosítás
 11. Testreszabhatóság
 12. Dayposit - megtakarítás egyszerűen
 13. Beépített O-Key Token
 14. ATM és fiókkereső
 15. Apple Watch-on is


   Töltse le a CIB Bank mobilalkalmazást most!          

CIB Bank Online és CIB Internet Bank

Ön is tehet környezete védelméért, ha a CIB Internet Bankon elérhető elektronikus számlakivonatot választja!Milyen további kedvezményes szolgáltatásokat vehet igénybe CIB ECO bankszámlával?

 • A CIB ECO bankszámla mellé igényelt CIB Café Hitelkártya1 főkártya éves díja 0 Ft az első évben. THM: 37,15%
 • CIB ECO bankszámla nyitása vagy CIB ECO bankszámlára váltás esetén igénybe veheti a CIB Duó ECO Megtakarítást, amelynek keretében 4%-os kamatot (EBKM: 4,07%) biztosítunk a betéti részre
  2 hónapos futamidőre! 2

A CIB Duó ECO Megtakarítás egy kombinált betét, mely a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújt magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget. A konstrukció lényege, hogy megtakarítását fele részben betétben, fele részben pedig Kamatozó Kincstárjegyben kamatoztathatja.1 A CIB ECO bankszámla keretében igényelhető CIB Café Hitelkártya esetében a bank fenntartja a hitelbírálat jogát.  A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, a vonatkozó kondíciós lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

2 Milyen feltételekkel veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást?

 • A CIB Duó ECO Megtakarítást akkor igényelheti, ha CIB ECO bankszámlát nyit, illetve ha CIB ECO bankszámlára vált. Fontos, hogy a számlanyitásnak/számlaváltásnak a lekötést megelőző 30 napban kell megtörténnie. A kombinált betét lényege, hogy legalább a betétben elhelyezett összeggel megegyező összegben Kamatozó Kincstárjegyet kell jegyeznie.
 • A betét lekötéséhez, illetve a Kamatozó Kincstárjegy jegyzéséhez használt összeg nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített CIB Befektetési Alapokból és Eurizon Easy Fund Befektetési Alapokból.
 • A betéti rész futamideje alatt (2 hónap) a jegyzett Kamatozó Kincstárjegyet meg kell tartani.
 • Egy ügyfél egyszer veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást. Fontos, hogy közös tulajdonú bankszámla esetén - függetlenül a tulajdonosok számától - az adott bankszámla tekintetében egyszer lehet igénybe venni a terméket.


A CIB Duó ECO Megtakarítással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Kondíciós lista

Szerződési feltételek

 

1A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). A Bank akciós ajánlatában 2018. május 31-ig a havi jóváírás elvárt összege - a mindenkori nettó minimálbér összege alatti - legalább 84 788 Ft összegű havi jóváírás.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja.

 

2A Diákkedvezményt azok a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket még nem betöltött Ügyfelek vehetik igénybe, akik a kedvezmény igénylésekor érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkeznek és azt a szerződéskötéskor bemutatják. A Bank a hallgatói jogviszony fennállását a szerződés megkötését követően nem vizsgálja. A CIB ECO bankszámla Diákkedvezményre az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, az év utolsó naptári napjáig jogosult. A Diákkedvezmény megszűnését követően a bankszámla tekintetében a mindenkor hatályos Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla elnevezésű kondíciós lista standard díjai lesznek az irányadóak. A CIB ECO bankszámla Diákkedvezménynek az Ügyfél 24. életévének betöltése miatti megszűnése esetén ahhoz, hogy a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja már a kedvezmény megszűnését követő év januárjában díjmentes legyen, úgy a mindenkori nettó minimálbér összegét elérő jóváírásnak először az Ügyfél 24. életéve betöltésének évében, december hónapban kell teljesülnie.

 

3 Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

 

4Adott hónap első 2 alkalommal történő forint készpénzfelvétele bármely belföldi ATM-ből, melyek együttes összege nem haladja meg a 150.000 Ft-ot díjmentes, amennyiben az adott számlához a 2009. évi LXXXV. törvény a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról alapján (két ingyenes készpénzfelvételi) nyilatkozatot ad meg.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a letölthető dokumentumok fülön, valamint a CIB bankfiókokban.