EnglishAAA


CIB VISA INSPIRE ELEKTRONIKUS ÉS DOMBORNYOMOTT BANKKÁRTYÁK

Az utazás, legyen szó városlátogatásról, tengerparti pihenésről vagy üzleti útról, friss élményekkel tölt fel, új ihletet ad.

Ismerje meg a CIB Visa Inspire Elektronikus és Dombornyomott Bankkártyákat, melyeket úgy alkottunk meg, hogy gyakran az utazóknak is hasznos társává váljanak! 


Milyen előnyöket kínálnak a CIB Visa Inspire Bankkártyák?

  • A kártyás vásárlásért a bank sem belföldön, sem külföldön nem számít fel díjat, így a CIB Visa Inspire Elektronikus és Dombornyomott Bankkártyákkal egyszerűen fizetheti az autóbérlés, szállodai szobája vagy akár repülőjegye költségeit is.
  • Díjmentesen, korlátlan alkalommal vehet fel készpénzt külföldön, 11 országban, az Intesa Sanpaolo logóval ellátott, közel 10 000 készpénzkiadó automatából.  Így nem szükséges előre valutát váltania, ha kártyáját is magával viszi a külföldi útra.
  • A www.cib.hu/atm oldalról letölthető ATM-kereső alkalmazással könnyedén megtalálhatja az ingyenesen használható készpénzkiadó automaták közül az Önhöz legközelebb lévőt.
  • A CIB Visa Inspire Dombornyomott Bankkártya forint, euró és amerikai dollár devizanemben is igényelhető. Így ha például az euróövezetbe utazik, euró bankkártyával közvetlenül az euró számláján lévő összeget használhatja, és nem kell az árfolyamot figyelnie vásárlás vagy készpénzfelvétel során.

Igényelje CIB Kártyázó Számlacsomagban még több előnnyel!

  • Ha CIB Kártyázó Számlacsomagban1 igényel CIB Visa Inspire Bankkártyát, éves főkártyadíj nélkül használhatja új bankkártyáját!
  • Ráadásul, a CIB Kártyázó Számlacsomagok jutalmazzák aktív kártyahasználatát! Elég naponta egyszer2 vásárlásra használnia bankkártyáját ahhoz, hogy havi számlavezetési díja háromnegyedét visszakapja!


Utasbiztosítást is igénybe venne bankkártyája mellé?


 

Amennyiben CIB Kártyázó Médium Számlacsomagban igényel CIB Visa Inspire Dombornyomott Bankkártyát, a bankkártyája mellé választott CIB Utazási Védelem3 biztosítási díjából 100% kedvezményt nyújtunk Önnek.

 


Hogyan igényelhet CIB Visa Inspire Bankkártyát?

  • Fáradjon be bármelyik CIB bankfiókba,
  • Hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a 06 40 242 242 telefonszámon,
  • Amennyiben rendelkezik CIB Internet Bank hozzáféréssel, igénylését a CIB Internet Bankon is leadhatja a Szolgáltatások/Kártya menüpontban!

Többen szeretne megtudni a CIB Visa Inspire Bankkártyákról?

Attól függően, hogy melyik kártyatípust szeretné igénybe venni, válasszon az alábbi lehetőségek közül:


CIB Visa Inspire Elektronikus Bankkártya

CIB Visa Inspire Dombornyomott Bankkártya

 Segíthetünk? Keressen bennünket! 

(+36 1) 4 242 242
Online ügyfélszolgálatunk >>
Bankfiókjaink >> 


Foglaljon időpontot most!   Időpontfoglalás

 1 A CIB Visa Inspire Elektronikus Bankkártya főkártyájának éves díjából a Bank a CIB Kártyázó Minimum Számlacsomag, a CIB Visa Inspire Dombornyomott Bankkártya főkártyájának éves díjából pedig a CIB Kártyázó Maximum számlacsomag nyújt 100%-os kedvezményt.    

2 Kivételt képez a február hónap, mivel a 75%-os díjvisszatérítés eléréséhez havonta legalább 30 darab bankkártyás vásárlás szükséges.

A CIB Kártyázó Számlacsomagokban elérhető havi számlavezetési díjkedvezményt a Bank díjvisszatérítés formájában nyújtja a számlacsomagok kötelező részét képező forint számla havi számlavezetési díjából a betéti és/vagy hitelkártya vásárlási tranzakciók számától függően. A CIB Kártyázó Számlacsomagok lakossági ügyfelek által igényelhetőek.

3  A CIB Utazási Védelem biztosítási szolgáltatást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe nyújtja.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételeket a CIB Visa Inspire Elektronikus és Dombornyomott Bankkártya esetén a Bankkártya kondíciós lista magánszemélyek részére elnevezésű kondíciós lista és a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat; a számlacsomagok esetén a CIB Kártyázó Számlacsomagok kondíciós listája, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.