"Váltson bankot és Öné lehet egy SKODA Citigo!" promóció lezárult.

Eredményhirdetés: 2017. június 12.

A helyes válasz: 28 (28 fő 1979-ben született játékos regisztrált a  promóció ideje alatt)

A nyertes neve: Stadler József
Tippeljen!
Tippelje meg, hogy hány 1979-ben született, azaz a CIB Bankkal egyidős játékos fog regisztrálni a promóció ideje alatt!

Az Ön tippje:


Név:   E-mail:   Telefonszám:   Születési idő:


CIB ECO bankszámla

Nyissa meg új ECO bankszámláját 2017. március 31. és május 31. között!

Ha Ön még nem rendelkezik CIB ECO bankszámlával, kérje ingyenes és kötelezettségmentes visszahívásunkat, és számoljuk ki együtt, mennyit spórolna! Kollégánk egy munkanapon belül visszahívja Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között és tájékoztatja a részletekről.

Visszahívást kérek:

 

A "Váltson bankot és Öné lehet egy SKODA Citigo!" promócióban azok a 18. életévüket betöltött lakossági ügyfelek vehetnek részt, akik a promóciós időszak alatt 2017. március 31. és május 31. között új ECO bankszámlát nyitnak, megadják a valóságnak megfelelően a kért személyes adataikat, leadják tippjüket a feltüntetett kérdésre, valamint akik a promóciós időszakot megelőző 2 naptári hónapban (február, március hónapban) nem rendelkeztek CIB lakossági forint folyószámlával.
A promócióval kapcsolatos részleteket, a részvételi feltételeket a "Váltson bankot és Öné lehet egy SKODA Citigo!" Promóciós Szabályzat tartalmazza, mely itt található és kérjük olvassa el.
A promócióval kapcsolatos adatkezelési tájékoztatást kérjük, hogy itt olvassa el.
A számlanyitás és tippelés külön időpontban is történhet, de az lényeges, hogy mindkettőre a promóciós időszak alatt kerüljön sor.
A "Tippelek a nyereményért" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a promóciós szabályzatot és az adatkezelési tájékoztatást, valamint hozzájárul a személyes adatainak a kezeléséhez.*  CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első   számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél fent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

** Az akció kizárólag a 2017. január 1. és 2017.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban. 

ŠKODA Citigo kombinált üzemanyag fogyasztása: 4.5 l/100km, CO2 kibocsátása: 105 g/km
Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A kép illusztráció.