EnglishAAA

Tehergépjármű finanszírozás

A CIB Lízing Csoport Tehergépjármű Üzletága immáron 5. éve piacvezetőként szerepel a haszongépjármű finanszírozási piacon. Mindez többek között annak köszönhető, hogy a fuvarozási és szállítmányozási piac sajátosságait kiválóan ismerő munkatársak segítik az ügyfeleket vásárlási és finanszírozási döntéseik meghozatalában.

A haszongépjármű-értékesítésben résztvevő kereskedések jelentős részével szoros együttműködést sikerült kialakítanunk, melynek köszönhetően ügyfeleink már a kereskedésben kézhez vehetik ajánlatainkat. A kiválasztott gépjármű és konstrukció, valamint az összeállított dokumentáció alapján kiemelt figyelmet fordítunk a gyors és rugalmas döntéshozatalra és az ügylet lebonyolítására.

Folyamatosan dolgozunk olyan megoldásokon, amelyek biztosítják szolgáltatásaink magas színvonalát, hozzájárulnak ügyfeleink elégedettségéhez.Tervezzen előre, és kezdje lízing előkalkulációval a tehergépjármű-vásárlást is!

Szeretné megújítani cége haszongépjármű flottáját? Nagyot lendítene vállalkozása működésén egy új teherautó beszerzése? Válassza cége finanszírozási partneréül a CIB Lízinget, mely a magyar lízingpiac meghatározó szereplőjeként számos finanszírozási konstrukciót kínál ügyfeleinek új és használt járművekre is! Építsen pénzügyi szakértelmünkre, és vegye igénybe kiszámítható, forint és euró alapú finanszírozásunkat zárt vagy nyílt végű pénzügyi lízing formájában!

Miért érdemes a CIB Lízinget választania?

Finanszírozási megoldásainkat

  • gyors hitelbírálattal,
  • fix futamidővel,
  • a teljes folyamat alatt szakértői támogatással,
  • forint vagy - kizárólag devizabevétellel rendelkező vállalkozás esetén - euró alapú alapon (akár euróban történő törlesztéssel)

nyújtjuk.

Használja online kalkulátorunkat, és azonnal megtudhatja, mekkora havi lízingdíj mellett vásárolhatja meg a választott haszonjárművet!


Számítsa ki most!


 

MNB Növekedési Hitelprogram

Az MNB Növekedési Hitelprogram II. szakasz keretében is igényelhető termelőeszköz finanszírozás a következő előnyök mellett:

  • Rendkívül kedvező, legfeljebb 2,5 %-os ügyleti kamat mellett igénybe vehető forintfinanszírozás
  • Kölcsön finanszírozási konstrukcióban is igényelhető (kivéve 3,5 t alatti kishaszon gépjárművek), amennyiben az eszközberuházáshoz pályázat keretében elnyert támogatás kapcsolódik
  • Gyors eljárás.

Részletek

 


  •