EnglishAAA

Személy- és kishaszon-gépjármű finanszírozás

Üzletágunk a magyar finanszírozási piac meghatározó szereplőjeként a személygépkocsik és a legfejlebb 3,5 tonna össztömegű kisteherautók, valamint rendszámozható motorkerékpárok finanszírozásához számos finanszírozási konstrukciót kínál Önnek.  

Konstrukcióink sokrétűek és rugalmasan testre szabhatók, akár egyéni fizetési ütemezést is lehetővé tesznek. A futamidő 1 évtől 7 évig is terjedhet. Új és legfeljebb 14 éves használt gépjárműveket egyaránt finanszírozunk.

 CIB Forint Fix Pénzügy Lízing

Nem engedjük, hogy havi részletei elszálljanak!

  • Fix futamidő
  • Fix lízingdíj forintban
  • Fix kamatozás a teljes futamidő alatt*


LÍZING ONLINE KALKULÁTOR SZEMÉLY- ÉS KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK VÁSÁRLÁSÁHOZ

Szeretné gyorsan megtudni, mennyi lesz a fizetendő lízingdíja? Vagy kíváncsi arra, hogyan alakulna havi lízingdíj-fizetési kötelezettsége különböző futamidők mellett? Online elérhető, személy- és kishaszongépjármű lízing kalkulátorunk segítségével egyszerűen és könnyedén készíthet előzetes kalkulációt új vagy használt gépjárművásárlás tervezésekor, és a számítógépe előtt ülve azonnal választ kaphat ezekre a kérdésekre. A felhasználóbarát kezelőfelületet használva néhány kattintással megkaphatja személyre szabott kalkulációnkat, vagy akár visszahívást is kérhet szakértőinktől.


Számítsa ki most!

 

Finanszírozási konstrukcióinkat a velünk szerződött márka- és használt autó kereskedésekben, vagy a területi képviseleti irodánkban egyaránt igényelheti. Finanszírozási feltételeink általában gyors hitelbírálatot tesznek lehetővé, amely azt jelenti, hogy egy átlagos gépjármű esetén már a hiteligénylés helyén, aznap megköthető a finanszírozási szerződés.

A különböző finanszírozási termékeinkről bővebben a Fogalomtárunkban olvashat. A szerződéskötés ügymenetére vonatkozó, valamint az egyéb gyakran felmerülő kérdéseket és válaszokat a Gyakori kérdések menüpontban találja. További információkat letölthető dokumentumainkban talál.


Keressen bennünket!

Konkrét kérdéseivel, ajánlatigényléssel kérjük, keresse meg telefonon vagy személyesen a területi képviseletünket, vagy a gépjármű kereskedő partnereinket.


További információk