EnglishAAA

Személy- és kishaszon-gépjármű finanszírozás

Egyéb feltételek

Az esetlegesen bekövetkező kár nem érinti az ügyfél szerződési kötelezettségeit!

Használt gépjárművekre a bírálat előtt a CIB Lízing által előírt nyomtatvány felhasználásával állapotfelmérést kell készíttetni. Bizonyos esetekben a CIB Lízing független állapotfelmérés elvégzését írhatja elő, melyet a velünk szerződött partnerrel kell elvégeztetni.

Deviza alapú konstrukciók esetében a havi részletek forintban fizetendők, azonban a tőketartozást a számviteli előírásoknak megfelelően a szerződés szerinti devizanemben tartjuk nyilván. A törlesztő részletek a kamat- és árfolyamváltozásoknak megfelelő mértékben változhatnak.*

A CIB Lízing a finanszírozás teljes időtartamára kölcsön esetén vételi jogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat, pénzügyi lízing esetén tulajdonjogot alapít. A gépjármű törzskönyvét a CIB Lízing őrzi.

A CIB Lízing fenntartja a jogot, hogy a hitelbírálat végzése során további információkat (pl. bankszámla kivonat, mérleg, jövedelemigazolás) és a szerződéskötéshez kiegészítő biztosítékokat (pl. adóstárs, kezes) kérjen.

* A szerződés megkötése előtt kérjük, olvassa el kockázat feltáró nyilatkozatunkat és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) is!