háttér

Segítünk valóra váltani terveit!

A legegyszerűbb megoldás a szabad felhasználású, online igényelhető CIB Előrelépő Személyi Kölcsön. THM: 8,17-21,05%. Induló THM 2020.12.31-ig: 5,88%*

Ingyenes telefonos előbírálat - Regisztráljon és Munkatársaink 1 órán belül visszahívják Önt munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

+36
-
Adatvédelemi nyilatkozat

A gombra kattintva Ön elismeri, hogy elolvasta, és elfogadja a CIB Bank Adatvédelmi nyilatkozatát, amit lent, a Kapcsolódó anyagok között talál meg.

Mit kell tudnia?

Jogi információk

THM: 8,17 - 21,05% Induló THM 2020.12.31-ig: 5,88%

* A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet, valamint a koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló 47/2020. (III. 18.) Korm. rendelet fizetési moratóriumra vonatkozó részletszabályairól szóló 62/2020. (III. 24.) Korm. rendelet alapján 2020.12.31-ig, illetve amennyiben ez a határidő jogszabályban meghosszabbításra kerül, a meghosszabbított határidőig évi 5,65% kamattal számolva a THM: 5,88% a 2020.04.08. és 2020.12.31. között megkötött szerződések esetén. Amennyiben a 2020.12.31-i határidő jogszabályi rendelkezés alapján nem kerül meghosszabbításra, azt követően a kölcsönszerződésben rögzített kamat mértéke válik irányadóvá.

** A 6 havi lépésköz az a legkisebb egység, amellyel az ügyfél a termékparamétereknek megfelelően tudja növelni, illetve csökkenteni az igénylés során a kölcsön futamidejét.

A THM értéke a 2020. április 08. napjától megkötött szerződések esetén érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat.

A Bank az újonnan igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre a Kapcsolódó dokumentumok között található Kamatkedvezmények összefoglaló táblázatában meghatározott feltételek teljesítése esetében az ott megadott kedvezményeket biztosítja a hitelcélnak megfelelő sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből.

Reprezentatív példa

A kedvezményekhez kapcsolódó részletes reprezentatív példákat tartalmazó Reprezentatív példa elnevezésű táblázat a Kapcsolódó dokumentumok között található.    

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön szerződés CIB Bank Mobilalkalmazáson való megkötése olyan természetes személyeknek lehetséges, akik a CIB Banknál számlát vezetnek, az igazolt havi nettó jövedelmük (munkabérük) a CIB Banknál vezetett számlára érkezik, és akik részére a Bank felajánlja a kölcsönszerződés megkötését ezen a csatornán. A Bank a hitelbírálat jogát ezen a csatornán is fenntartja. Az igénylés kezdetétől (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírásától) a folyósításig akár 7 perc akkor elegendő, ha Banki napokon 8-16 óra közötti az igénylés (hitelképességvizsgálat iránti kérelem aláírása), ha az igénylő megfelel minden hitelbírálati feltételnek, nem szakítja meg az igénylést, azaz minden következő lépést megtesz, és minden informatikai rendszer megfelelően működik. 

A tájékoztatás nem teljes körű. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire, valamint a CIB Bank Mobilalkalmazáson vagy CIB Online-on kötött CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.
Amikor az igényelt kölcsön összegéről dönt, kérjük, hogy az egész háztartása teljes teherviselő képességét vegye figyelembe, hiszen egy nem várt rendkívüli esemény (munkanélküliség, tartós betegség) miatt megnehezülhet a kölcsön törlesztése! 

A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.
 

CIB Bank elérhetőségei:

Személyes: 1027 Budapest, Medve utca 4-14., Bankfiókjaink

Postai: 1537 Pf. 394.

Alakítsa hitelét igényei szerint!

Határozza meg, hogy mekkora összegű kölcsönt szeretne!

Kölcsönösszeg

Ft
Minimum összeg 500 000 Ft Maximum összeg 8 000 000 Ft

Törlesztés részletei

12 hónap 84 hónap

Jövedelemérkeztetés után járó kedvezmény

Ha hozzánk érkezik a jövedelme , kedvezőbb kamatot érhet el

Proceeding without salary transfer will affect your interest rate

 • Az Ön hitele
  Jóváírás vállalásával
  • Havi törlesztőrészlet - Ft
  • Hitel összege - Ft
  • Visszafizetendő összeg - Ft
  • Futamidő - hónap
  • Kamat - %
  • THM - %
 • Az Ön hitele
  Jóváírás vállalása nélkül
  • Havi törlesztőrészlet - Ft
  • Hitel összege - Ft
  • Visszafizetendő összeg - Ft
  • Futamidő - hónap
  • Kamat - %
  • THM - %