EnglishAAA

CIB Üzleti Hitelrendszer

A nagy tervek megvalósulhatnak

A CIB Üzleti Hitelrendszer keretében - pozitív hitelbírálati döntést követően - a következő hiteltípusok bármelyikét a vállalkozások rendelkezésére tudjuk bocsátani :

  • Folyószámla hitel esetén a vállalati ügyfelünk folyószámláján hitelkeretet tartunk rendelkezésre, amelynek terhére a fizetési megbízások teljesíthetőek az engedélyezett hitelkeret összegéig.
  • Rulírozó hitel esetén a vállalati ügyfelek számára az átmeneti likviditási nehézségeik áthidalására hitelkeretet tartunk rendelkezésre. A hitelkeret összegéig a vállalatnak a visszafizetés arányában lehetősége van folyamatosan újra igénybe venni a hitelt.
  • Éven túli beruházási és fejlesztési hitelek a vállalkozások fejlesztésére, gép, berendezés vagy telephely vásárlására szolgálnak. A hitel összege és egyéb paraméterei (pl. visszafizetés ütemezése) a beruházás sajátosságaihoz és a vállalkozás lehetőségeihez igazítható.
  • Támogatási illetve konstrukciós hitelek esetén egyedi vállalati hiteligények is kiszolgálhatóak.

A fenti lehetőségeken túlmenően - az adós hitelképességének függvényében - készek vagyunk egyedi elbírálás alapján egyéb hitelkonstrukciókat is nyújtani.

 

Igénylés a CIB Üzleti Hitelrendszer keretében

Amennyiben hiteligénnyel kíván bankunkhoz fordulni, a hitelkonstrukció típusától függően általában az alábbi dokumentumok szükségesek:

  • hitelkérelem és adatszolgáltatási lapok,
  • az elmúlt 1-2 év éves beszámolója,
  • beruházási hiteligény esetén külön adatszolgáltatás a beruházásról,
  • nem számlavezető ügyfelek esetében a számlanyitáshoz szükséges dokumentumok,
  • felajánlott fedezetekhez kapcsolódó dokumentumok.

Egyedi esetekben - az ügylet és a fedezet jellegétől, a cég működésétől függően - további dokumentumokra is szükség lehet.

 

Fontos kiemelnünk, hogy Bankunk munkatársai szakértőként és tanácsadóként állnak vállalati ügyfeleink rendelkezésére üzleti döntéseik meghozatalában, és támogatjuk őket abban, hogy szempontjaiknak megfelelő, testreszabott konstrukcióban valósulhasson meg a finanszírozás.Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.