EnglishAAA

EGYSÉGES TERÜLETALAPÚ és Termeléshez kötött támogatások Előfinanszírozása

Az egységes területalapú támogatások (SAPS + Zöldítés komponens támogatás előfinanszírozása), Fiatal gazdálkodók támogatása, Átmeneti Nemzeti Támogatás,és termeléshez kötött támogatások – a vonatkozó FM rendeletek szerint - a naptári év végén vagy a tárgyévet követő év elején fizethető ki a jogosultak részére, ezért Bankunk megoldást kínál a területalapú és termeléshez kötött támogatások előfinanszírozására, hogy ezzel is elősegítse a mezőgazdasági termelés finanszírozásának folytonosságát.


Célcsoport

Azok a regisztrált mezőgazdasági aktív gazdálkodók, akik a tárgyévet megelőző két évben egységes területalapú támogatásban részesültek. 


Előnyök:

  • Kedvező kamatozás
  • Magas finanszírozási hányad
  • Egyszerűsített, gyors eljárás
  • A  támogatások finanszírozása forintban, euróban is
  • Biztosíték: a várható támogatás teljes összegének jelzálogosítása, illetve banki döntés szerint egyéb biztosítékok is bevonhatók


Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.


A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.
Jelen tájékoztatás a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.