EnglishAAA

Bemutatkozás

A CIB Csoporton belül 2004 óta elérhető a faktoring szolgáltatás, mely testreszabott megoldást nyújt a vállalkozásoknak vevőkövetelés alapú finanszírozás esetén.

A CIB Bank széles ismeretekkel rendelkezik a piacról, így segít elkerülni a nemfizetésből adódó problémákat, ezáltal partnereink sikeresebbek a vevőkövetelések beszedésében. 

A faktoring keretén belül az alábbi szolgáltatások érhetők el, melyekből rugalmasan építhető fel a partnereink igényeinek leginkább megfelelő megoldás:

  • Forgóeszköz-finanszírozás
  • Opcionális hitelbiztosítás és vevőkockázat-átvállalás
  • Nyilvántartás és adminisztráció
  • Beszedés és behajtás

A CIB Bank a magyar piac egyik vezetője az egyik legnagyobb nemzetközi bankcsoport tagjaként sokéves piaci tapasztalattal, rendkívül széles körű termékpalettával, jól képzett, szakmailag felkészült, innovatív szakértőkkel valamennyi faktoringgal kapcsolatos kérdésben ügyfelei rendelkezésére áll.

A CIB Bank fejlett informatikai háttérrel támogatott gyors és rugalmas ügyintézésének köszönhetően folyamatosan bővülő ügyfélkört alakított ki. Ügyfélköre a nagyvállalatoktól a kis és közepes méretű vállalkozásokig terjed, elsősorban a vállalkozások azon köréből kerülnek ki, melyek nagyvállalatok beszállítói és számlák hosszú fizetési határidővel kerülnek teljesítésre. A széles körű, szinte valamennyi iparágat lefedő üzleti kapcsolatok révén a faktorált számlák volumene évről-évre növekszik.

A CIB Bank a partnerek igényeire, a vevő és szállító közötti kapcsolatok specialitásaira figyelemmel alakítja, illetve bővíti az általa kidolgozott pénzügyi konstrukciókat.