EnglishAAA

EU-termékek

EU Támogatás Társfinanszírozó Hitel

A CIB Bank a Széchenyi 2020 (2014-2020) fejlesztési program keretében meghirdetett európai uniós forrású pályázati felhívások terhére igénybe vehető vissza nem térítendő támogatások kiegészítésére EU Társfinanszírozó Hitel nyújt.

 

A hitel célja:

Banki hitellel elősegíteni a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalkozások részére az Operatív Programok által meghirdetett fejlesztési cél megvalósítását/ saját forrás biztosítását.

 

A hitel kondíciói:

A hitel összege

A beruházás bekerülési költsége csökkentve a vissza nem térítendő támogatás, valamint a saját erő összegével, de minimum 15 millió Ft, illetve ennek megfelelő EUR. A hitelből finanszírozhatóak az adott projekthez kapcsolódó beruházási/fejlesztési célú, de a pályázat szempontjából ún. "nem elszámolható/nem jogosult" költségek is.

A hitel devizaneme

HUF; EUR

A hitel futamideje

közép-, illetve hosszú lejáratú hitel (legfeljebb 7 év)

Kamat, egyéb díjak, jutalékok

üzleti döntés szerint

 

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

 

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen tájékoztatás nem teljes körű, az anyag a tisztelt ügyfelek előzetes tájékoztatására szolgál, kérjük, hogy a részletes és pontos mindenre kiterjedő tájékoztatáshoz keresse kapcsolattartóját, üzletkötőjét. Jelen tájékoztató anyag az hitellel kapcsolatosan fizetendő díjak és jutalékok tekintetében nem teljes körű. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A termék abban az esetben vehető igénybe, amennyiben vállalkozása megfelel a Bank hitelbírálati követelményeinek. Az igénybevételt egyebek között kizárja, ha vállalkozása negatív információval szerepel a Központi Hitelnyilvántartó Rendszerben.

Jelen tájékoztatás a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül finanszírozás nyújtására vonatkozó ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.