EnglishAAA

EU-termékek

EU Támogatás Megelőlegező Hitel

A CIB Bank a Széchenyi 2020 fejlesztési program keretében meghirdetett 2014-2020 európai uniós forrású vissza nem térítendő támogatások összegének előfinanszírozásához EU Támogatás Megelőlegező Hitelt nyújt.

 

A hitel célja:

A támogatás összegének banki hitelből való előfinanszírozása, annak elősegítése, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok részére megítélt vissza nem térítendő támogatásokat a fejlesztés megvalósítása során már előzetesen igényelhessék.

 

A hitel kondíciói:

A hitel összege

minimum 15 millió Ft, maximum a pályázaton elnyert vissza nem térítendő támogatás összege, amely legfeljebb 1.000 millió Ft lehet, továbbá üzleti döntés szerint

A hitel devizaneme

HUF; EUR

A hitel futamideje

Támogatási Szerződéssel/Támogatói Okirattal összhangban, de maximum a projekt megkezdését követő 3 év

Kamat, egyéb díjak, jutalékok

üzleti döntés szerint

 

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban további részletek is érdeklik, kérjük, forduljon üzletkötőinkhez vagy hívja a CIB Hitelvonalat a (+36 1) 399 8888-as számon.

A CIB Hitelvonal a várható hitelösszegre vonatkozóan semmilyen előzetes adatot nem szolgáltat, és semmiféle előzetes hitelbírálatot nem végez.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen tájékoztatás nem teljes körű, az anyag a tisztelt ügyfelek előzetes tájékoztatására szolgál, kérjük, hogy a részletes és pontos mindenre kiterjedő tájékoztatáshoz keresse kapcsolattartóját, üzletkötőjét. Jelen tájékoztató anyag az hitellel kapcsolatosan fizetendő díjak és jutalékok tekintetében nem teljes körű. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A termék abban az esetben vehető igénybe, amennyiben vállalkozása megfelel a Bank hitelbírálati követelményeinek. Az igénybevételt egyebek között kizárja, ha vállalkozása negatív információval szerepel a Központi Hitelnyilvántartó Rendszerben.

Jelen tájékoztatás a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül finanszírozás nyújtására vonatkozó ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.