EnglishAAA

CIB INTERNET ALAPÚ ELEKTRONIKUS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS EBROKER SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉRŐL SZÓLÓ SZERZŐDÉS AZONOSÍTÁSI MÓD TEKINTETÉBEN TÖRTÉNŐ MÓDOSÍTÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOK és EGYÉNI VÁLLAKOZÓK részére

Ezen a felületen a CIB Internet alapú Elektronikus Szolgáltatás és eBroker igénybevételéről szóló szerződés (a továbbiakban: Szerződés) Jelszóval történő azonosítási módról CIB mobilTokennel történő azonosítási módra történő módosításának (a továbbiakban: Szerződésmódosítás) mellékletét képező dokumentumok érhetőek el arra az esetre, ha a Szerződésmódosítás a CIB Internet Bankon keresztül jön létre.


Ön a Szerződésmódosítás részét képező alábbi dokumentumok részletes tartalmát ismerheti meg a dokumentum címére kattintva.

A lentiekben felsorolt dokumentumok közül kérjük, válassza ki az Önre vonatkozó dokumentumokat attól függően, hogy Ön Egyéni vállalkozónak, avagy Társas vállalkozásnak minősül-e, majd olvassa el azok részletes tartalmát. A Kondíciós listák közül Önnek azt kell kiválasztania, amely az Önre irányadó számlacsomagra vonatkozik a pénzforgalmi és egyéb szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés (bankszámlaszerződés/keretszerződés) alapján, mely Kondíciós listában el kell olvasnia különösen a CIB mobilToken-hez kapcsolódó, a Szerződésmódosítás létrejötte esetén Ön által megfizetendő, újonnan bevezetésre kerülő díjakat. A CIB mobilToken-hez kapcsolódó díjakat egyebekben kiemeltük az Ön részére az egyes Kondíciós listák kivonatában.

Amennyiben Ön elolvasta az alábbi linkeken elérhető Önre vonatkozó dokumentumokat, azok tartalmával egyetért és vállalja a CIB mobilToken vonatkozásában újonnan bevezetésre kerülő díjak megfizetését az Önre vonatkozó Kondíciós listában foglaltak szerint, úgy a CIB Bank Zrt. Szerződésmódosítási ajánlatára (vissza)lépve a CIB Internet Bankban tudja megtenni a Szerződésmódosítás feltételeinek elfogadását az ott írtak szerint.

Kérjük, kattintson a linkre!

Szerződésmódosítás részét képező dokumentumok Társas vállalkozások részére:

Szerződésmódosítás részét képező dokumentumok Egyéni vállalkozók részére:

Kivonat az egyes kondíciós listákból a CIB mobilTokenre vonatkozó díjakról Társas vállalkozások és Egyéni vállalkozók részére:

 

CIB mobilToken használati díja

CIB mobilToken igénylésének díja

CIB mobilToken Újraregisztráció egyszeri díja

CIB Bankszámla Plusz

CIB Partner Üzleti Számla Plusz

CIB Partner Üzleti Számla,

CIB Mikro Üzleti Számla Plusz

CIB Mikro Üzleti Számla

CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla Plusz

CIB Ügyvédi Letéti Őrzési Számla

ÁLTALÁNOS KONDÍCIÓS LISTA GAZDÁLKODÓ ÉS EGYÉB SZERVEZETEK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

CIB Elektronikus Üzleti Plusz Számla

CIB Elektronikus Üzleti Számla

CIB Prémium Számla Plusz

CIB Prémium Számla

 CIB Üzleti Számla

CIB Pharma & Dental Elektronikus Üzleti Számla

52 Ft / hó / Felhasználó

Akció: 2014.12.31-ig 0 Ft

0 Ft

0 Ft

CIB Bázis Üzleti Számla Plusz

CIB Bázis Üzleti Számla,

CIB Non-Profi Classic Plusz számlavezetési csomag

CIB Non-Profit Számla Plusz számlavezetési csoma

CIB Társasházi Számla

CIB Non-Profit Classic számlavezetési csomag

CIB Non-Profit Plusz számlavezetési csomag

CIB Non-Profit számlavezetési csomag

0 Ft

0 Ft

0 Ft