EnglishAAA

CIB Kártyaelfogadás

A bankkártyás és online vásárlások egyre népszerűbbek az ügyfelek körében. Szeretné növelni Ön is vevői elégedettségét és üzlete forgalmát? Fogadjon el bankkártyát boltjában vagy webshopjában: a CIB POS és eCommerce kártyaelfogadói szolgáltatást most a kisvállalkozások 1%-os tranzakciós jutalékkal vehetik igénybe számlaforgalom vállalása mellett*!

Ezen felül most POS terminál felügyeleti díjat, valamint eCommerce szolgáltatás esetében csatlakozási díjat sem kell fizetnie.

A kedvezmények részletes feltételeiről az oldal alján található "Tájékoztató a kedvezmények feltététleiről' pontban olvashat.

További információkért kattintson az alábbi POS (fizikai) kártyaelfogadás vagy az eCommerce (internetes) kártyaelfogadás menüpontok egyikére!
POS (fizikai) kártyaelfogadás

Az CIB Bank POS kártyaelfogadói szolgáltatásával, különböző hazai és nemzetközi kibocsátású kártyák elfogadását biztosítja azon jogi- vagy természetes személy ügyfelei részére, akik Bankunkkal erre vonatkozóan szerződést kötnek, így a bankkártyát mint fizetőeszközt az áruvásárlás vagy szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére elfogadják.


Olvasson tovább

eCommerce (internetes) kártyaelfogadás

Interneten keresztüli bankkártyás fizettetés lehetőségének biztosítása azon cégek számára, akik kereskedelmi tevékenységüket az interneten keresztül kívánják végezni. A CIB Bank az eCommerce szolgáltatással a vevő és kereskedő közötti online pénzáramlás biztosítását és ennek biztonságos lebonyolítását végzi.


Olvasson tovább*Tájékoztató a kedvezmények feltététleiről

A kedvezményes tranzakciós jutalék a  2017. szeptember 30-ig, a kisvállalkozóval megkötött  kártyaelfogadói szerződésekre vonatkozik. A nem kedvezményes tranzakciós jutalék mértéke eCommerce szolgáltatás esetében: CIB Bank által kibocsátott kártya esetében 1,3% + 0 HUF/Tranzakció, nem CIB bank által kibocsátott kártya esetében  1,6% + 0 HUF/Tranzakció, POS szolgáltatás esetében: CIB Bank által kibocsátott kártya esetében 0,5% + 30 HUF/Tranzakció, nem CIB Bank által kibocsátott kártya esetében1,5% + 30 HUF/Tranzakció. A nem kedvezményes POS felügyleti díj mértéke asztali terminál 6650 HUF/hó/terminál, mobil terminál esetében 8800 HUF/hó/terminál. A kedvezmények legfeljebb 15 hónapig járnak a kártyaelfogadó számlájának megfelelő havi jóváírás teljesítése esetén. A havi jóváírási kötelezettséget a kártyaelfogadónak a 4. hónaptól kell teljesíteni, melynek összege CIB Bázis Üzleti Számla Plusz, CIB Mikro Üzleti Számla Plusz és CIB Partner Médium esetén 400 000 HUF/hó, CIB Elektronikus Üzleti Számla Plusz és CIB Partner Maximum esetén 4 000 000 HUF/hó. A jóváírási kötelezettség teljesítésének első ellenőrzésére a szerződés megkötését követő hetedik naptári hónap első banki napján kerül sor, majd azt követően a szerződés 15. hónapjáig minden hónap első banki napján, a jóváírási kötelezettség teljesítésének utolsó ellenőrzésére a szerződés megkötését követő 15. hónap első banki napján kerül sor. A Bank a jóváírási kötelezettség teljesítésekor azt vizsgálja, hogy a felülvizsgálat időpontjában lévő számlacsomaghoz elvárt jóváírás a havi számlaforgalmi felülvizsgálat időpontját megelőző 3 naptári hónapban legalább 2 alkalommal teljesült-e. Amennyiben a jóváírási kötelezettség nem teljesül, a kártyaelfogadó a tranzakciós jutalékkedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő 2. banki naptól (ideértve a 2. banki napot)  nem jogosult, és ettől a naptól elszámolt kártyatranzakciók után a nem kedvezményes tranzakciós jutalékot köteles fizetni.