EnglishAAA

CIB Vario eseti hitel

A CIB Vario eseti hitel rövid, közép és hosszú lejáratú (maximum 120 hónap futamidejű) kölcsönt biztosít a kisvállalkozások* részére, általános vállalatfinanszírozás, ingatlan vásárlás, gépvásárlás, hitelkiváltás céljából.

A kölcsön összege 1 millió Ft-tól 150 millió Ft-ig - illetve ennek megfelelő euró összeg erejéig -terjedhet, ennek összege a vállalkozás éves nettó árbevételétől, a vállalkozás számla- és hitelmúltjától, és bankunk adósminősítésétől függ, amelyet az előírt dokumentumok benyújtása után állapít meg a bank.

Miért érdemes CIB Vario eseti hitelt igényelnie?

  • tárgyi fedezet nélkül és/vagy tárgyi fedezet mellett igényelhető, mindössze a vállalkozás többségi magánszemély tulajdonosának vagy tulajdonosainak; egyéni vállalkozó, illetve egyéni cég esetén egy másik magánszemélynek a készfizető kezességvállalása szükséges,
  • gyors elbírálás,
  • a kölcsön több célra is felhasználható,
  • a kölcsön devizaneme lehet: HUF, EUR,
  • a hitelkamatok és a jutalékok költségként elszámolhatók.

Mely vállalkozásnak ajánljuk a CIB Vario eseti hitelt?

Azon 300 millió forint éves nettó árbevétel alatti devizabelföldi gazdasági társaságnak, egyéni vállalkozásnak, őstermelőnek vagy egyéni cégnek, mely

  • legalább 1 teljes lezárt évvel (365 nap) rendelkezik,
  • saját tőkéje nem negatív,
  • az elmúlt 3 évben és jelenleg sem áll csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás,
  • köztartozás mentességét igazolja.

A CIB Vario eseti hitel feltételeiről a kapcsolódó dokumentumokból tájékozódhat honlapunkon vagy bankfiókjainkban, illetve a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatán a (+36 1) 399 8888-as telefonszámon.

Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy keresse fel az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkat, vagy forduljon vállalati banki tanácsadójához! Készséggel állunk rendelkezésére, mind a jelen, mind egyéb vállalati hitelkonstrukcióinkkal kapcsolatban.


Dokumentumok

A CIB Vario eseti hitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Eseti Hitel Kondíciós Lista), az Ügyféltájékoztató, és az igénylőlap a bal oldali Kapcsolódó dokumentumok dobozban érhetők el.


 

IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
  • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás


MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevétel alatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!* Kisvállalkozásnak minősülnek a 300 millió forint éves nettó árbe­vétel és mérlegfőösszeg alatti egyéni és társas vállalkozások.

A CIB Vario eseti hitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.