EnglishAAA

CIB Partner Bankgarancia Készpénzfedezettel

A CIB Bank Zrt. kedvező kondíciókat biztosít bankgaranciák lebonyolításához is, a CIB Partner Bankgarancia Készpénzfedezettel termék segítségével:

  • A bankgarancia összege max.150 millió forint
  • Devizaneme: HUF, EUR, USD vagy CHF
  • Futamidő: max. 5 év
  • A bankgaranciát magánszemély, vagy a hiteligénylő vállalkozás által lekötött, a bankgarancia devizanemével azonos devizanemben elhelyezett készpénzfedezet, vagy 3 éven belüli lejáratú állampapír, pénzpiaci forint alap, hozamgarantált betétalap, vagy CIB Bank Zrt. által kibocsátott kötvény fedezete mellett nyújtjuk.

Bankgarancia lebonyolítását a gazdasági tevékenység számos terén vállaljuk (vevőért vagy eladóért; exportőrért vagy importőrért; váltóadósért; bizományosért), de mindenekelőtt a külkereskedelmi lebonyolításnál és a hitelügyletek során.

Természetesen bármilyen egyéb típusú garanciák és kezességek kibocsátásával és kezelésével is készséggel állnak bankfióki munkatársaink az ügyfelek rendelkezésére.


IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
  • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás


MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevételalatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!


 

A CIB Partner Bankgarancia Készpénzfedezettel termék feltételeiről a kapcsolódó dokumentumokból tájékozódhat honlapunkon vagy bankfiókjainkban, illetve a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatán a (+36 1) 4 242 242-es telefonszámon.

Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel,  kérjük, hogy keresse fel az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkat, vagy  forduljon üzletkötőjéhez! Készséggel állunk rendelkezésére, mind a jelen, mind egyéb vállalati hitelkonstrukcióinkkal kapcsolatban.


 


A CIB Bank Zrt. banki kötelezettségvállalás (garancia) kibocsátására csak hitelképességi vizsgálatokat követően és megfelelő fedezetek megléte esetén fogad el megbízást. A fedezet nyújtása a megbízás teljesítésének előfeltétele. A kibocsátás a mindenkor érvényes, közzétett Gazdálkodó és egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Kondíciós Listában vagy egyedi megállapodásban rögzített díj ellenében történik. A díj fizetése előre esedékes. .

A CIB Partner Bankgarancia Készpénzfedezettel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja