EnglishAAA

CIB Készpénzfedezetes Hitel

Takarékosan vonhat be forrásokat

Ha források bevonásával járó költségek optimalizálására keres gyors megoldást devizabelföldi egyéni- vagy társas vállalkozása, és fedezetként magánbetétet tud felajánlani, akkor érdemes megfontolnia a CIB Készpénzfedezetes Hitel előnyeit


  • A kölcsön összege 1 millió forinttól akár 150 millió forintig terjedhet, a felajánlott biztosíték függvényében
  • A vállalkozás magánbetét fedezete mellett juthat hitelhez - társas vállalkozás esetében a tagi kölcsön kamatának adóvonzatánál alacsonyabb költséggel, így megtakarítást érhet el. *
  • A tagi kölcsönnél kedvezőbb feltételeket biztosít mind a hitelfelvevő, mind a fedezetet biztosító magánszemély részére.
  • Már meglévő tagi kölcsön kiváltására is lehetőséget nyújtunk.
  • A kölcsön fedezete bankunknál magánszemély, vagy a hiteligénylő vállalkozás által lekötött bankbetét, mely kamatát a mindenkor hatályos kamattájékoztató tartalmazza.
  • A kölcsön futamideje: éven belüli hitelek esetén, 1-12 hónap; éven túli hiteleknél akár 5 év.
  • Kamatfizetés gyakorisága: a betét kamatfizetési gyakoriságához kötött, vállalkozása igényeihez igazodva havonta, negyedévente, félévente, évente vagy éven belüli hitelnél a futamidő végén is történhet.
  • A kölcsön devizaneme lehet: HUF, EUR, USD vagy CHF

* Jelen ajánlatunk adózással kapcsolatos információi nem tekinthetőek sem adótanácsnak sem a vonatkozó jogszabályok hivatalos értelmezésének. Az adózásra vonatkozó jogszabályi rendelkezések megfelelő értelmezése és alkalmazása minden esetben az ügyfél felelőssége. Az ügyfelek tényleges adókötelezettségeit és az érintett termékek, szolgáltatások adókövetkezményeit mindenkor az adott egyedi körülmények befolyásolják, így az adókövetkezmények pontos felmérése minden esetben csak egyedi vizsgálat alapján lehetséges, amelynek érdekében javasoljuk, hogy forduljon adózási szakemberhez.

IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
  • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás


MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevétel alatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!

 

 

A CIB Készpénzfedezetes Hitel feltételeiről a kapcsolódó dokumentumokból tájékozódhat honlapunkon vagy bankfiókjainkban, illetve a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatán a (+36 1) 4 242 242-es telefonszámon.

Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy keresse fel az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkat, vagy forduljon üzletkötőjéhez! Készséggel állunk rendelkezésére, mind a jelen, mind egyéb vállalati hitelkonstrukcióinkkal kapcsolatban.


 

 


A CIB Készpénzfedezetes hitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.