EnglishAAA

Kisvállalkozások finanszírozása

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja azon egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit, melyek éves nettó árbevétele 300 millió forint alatti.

SZERETNÉ NAGGYÁ TENNI ÜZLETÉT?

Visszatérni látszik a vásárlási kedv Magyarországon, nő a kiskereskedelmi forgalom, és a tendencia valószínűleg folytatódik. Ez pedig lehetőséget kínál a kereskedőknek is, hogy fejlesztéseikkel hosszabb távon is kiaknázhassák a bővülésből eredő lehetőségeket.
A CIB Bank elkötelezett a magyar kereskedelem fejlesztése iránt, mert hiszünk abban, hogy ez a gazdaság egyik motorja. Éppen ezért hatmilliárd forintnyi finanszírozási keretet bocsájtunk az ebben az ágazatban tevékenykedő kisvállalatok rendelkezésére a következő egy évben. Növelje üzlete versenyképességét, bővítse vevőkörét vagy akár termékkínálatát, ismerje meg a CIB Bank által kínált lehetőségeket!


Új vagy meglévő kisvállalati ügyfeleink részére ajánlott hiteltermékeink:


CIB Vario Folyószámlahitel 

Tárgyi fedezet nélkül,vagy tárgyi fedezet mellett, a vállalkozások rendszeres havi kiadásainak finanszírozására (szabad-felhasználásra), vagy keret jellegű hitel kiváltásra rövid lejáratú, rulírozó hitelkeret, forint és euro alapon vehető igénybe.

Hitelkeret: 500.000 forinttól 50.000.000 forintig - illetve ennek megfelelő euro összeg erejéig - terjedhet.  


CIB Dinamikus Folyószámlahitel     

Tárgyi fedezet nélküli, szabad-felhasználásra, vagy hitelkiváltásra nyújtott, rövid lejáratú, rulírozó hitelkeret, forint és euro alapon vehető igénybe. A hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása kapcsolódik!

Hitelkeret: 1 millió forinttól 50 millió forintig - illetve ennek megfelelő euro összeg erejéig -terjedhet.  


CIB Vario eseti hitel 

Tárgyi fedezet nélkül, vagy tárgyi fedezet mellett, általános vállalatfinanszírozás, ingatlan vásárlás, gépvásárlás, hitelkiváltás céljából nyújtott kölcsön, forint és euro alapon vehető igénybe. A vállalkozás igényétől függően rövid (maximum 12 hónap), közép (maximum 5 év) illetve ingatlan fedezet és a cég tulajdonosainak készfizető kezességvállalása mellett hosszú lejáratra (5-10 év között) is igényelhető finanszírozási lehetőség.

Kölcsön összege: 1 millió forinttól 150 millió forintig - illetve ennek megfelelő euro összeg erejéig - terjedhet.


CIB Dinamikus eseti hitel 

Tárgyi fedezet nélküli, tartósforgóeszköz finanszírozásra vagy hitelkiváltásra nyújtott, közép lejáratú (max. 36 hónap) kölcsön, forint és euro alapon vehető igénybe. A hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizető kezességvállalása kapcsolódik!

Kölcsön összege: 1 millió forinttól 50 millió forintig - illetve ennek megfelelő euro összeg erejéig - terjedhet.


CIB Készpénzfedezetes Hitel 

Készpénzfedezet mellett, szabadfelhasználásra nyújtott kölcsön, forint, euro, amerikai dollár, és svájci frank alapon vehető igénybe. A hitel fedezete bankunknál magánszemély, vagy a hiteligénylő vállalkozás által lekötött bankbetét. Futamideje: éven belüli hitelek esetén, 1-12 hónap; éven túli hiteleknél akár 5 év.

Kölcsön összege: 1 millió forinttól 150 millió forintig - illetve ennek megfelelő deviza összeg erejéig - terjedhet a felajánlott biztosíték függvényében.


CIB Partner Bankgarancia Készpénzfedezettel 

A bankgaranciát magánszemély, vagy a hiteligénylő vállalkozás által lekötött készpénzfedezet, vagy 3 éven belüli lejáratú állampapír, pénzpiaci forint alap, hozamgarantált betétalap, vagy CIB Bank Zrt. által kibocsátott kötvény fedezete mellett nyújtjuk.  

  • A bankgarancia összege: max. 150 millió forint
  • Devizaneme: HUF, EUR, USD vagy CHF
  • Futamidő: max. 5 év.

CIB Dinamikus Bankgarancia  

Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os mértékű készfizető kezességvállalása által a CIB Banknak lehetősége nyílt arra, hogy olyan növekvő vállalkozások számára nyújtson CIB Dinamikus Bankgaranciát, amelyek egyébként a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalása nélkül nem, vagy pedig kedvezőtlenebb feltételekkel lennének elérhetőek.

  • A bankgarancia összege: max.75 millió forint
  • Devizaneme jellemzően: HUF, EUR,
  • Futamidő: max. 5 év. (EUR esetén max. 14 hónap)CIB Kisvállalkozói agrár és területalapú támogatások előfinanszírozás

Bankunk refinanszírozási konstrukciójának segítségével a támogatásra jogosult kisvállalkozók már a munkák megkezdése előtt biztosíthatják a kellő finanszírozáshoz elősegítve a mezőgazdasági termelés folytonosságát és a versenyképes működéshez szükséges likviditás meglétét a szektorban.
IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
  • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás