EnglishAAA

CIB Vario Folyószámlahitel

A CIB Vario Folyószámlahitel rövid lejáratú (maximum 12 hónap futamidejű) rulírozó hitelkeretet biztosít a vállalkozások rendszeres havi kiadásainak finanszírozására. A CIB Bank így a forgóeszköz finanszírozási problémákra kínál megoldást, hiszen amennyiben a vállalkozásnak nincs elegendő fedezete a fizetések teljesítéséhez, a bank a hitelkeret terhére külön rendelkezés nélkül folyósítja a kölcsönt.

A hitelkeret 500 000 forinttól 50 millió forintig terjedhet, ennek összege a vállalkozás éves nettó árbevételétől, a vállalkozás számla- és hitelmúltjától, és bankunk adósminősítésétől függ, amelyet az előírt dokumentumok benyújtása után állapít meg a bank.

Miért érdemes CIB Vario Folyószámlahitelt igényelnie?

  • tárgyi fedezet nélkül és/vagy tárgyi fedezet mellett igényelhető, mindössze a vállalkozás többségi magánszemély tulajdonosának vagy tulajdonosainak; egyéni vállalkozó, illetve egyéni cég esetén egy másik magánszemélynek a készfizető kezességvállalása szükséges,
  • gyors elbírálás,
  • a hitelkeret szabadon felhasználható,
  • a hitelkeret devizaneme lehet: HUF, EUR,
  • a hitelkamatok és a jutalékok költségként elszámolhatók.

Mely vállalkozásnak ajánljuk a CIB Vario Folyószámlahitelt?

Azon 300 millió forint éves nettó árbevétel alatti devizabelföldi gazdasági társaságnak, egyéni vállalkozásnak, őstermelőnek vagy egyéni cégnek, mely

  • legalább 1 teljes lezárt évvel (365 nap) rendelkezik,
  • saját tőkéje nem negatív,
  • az elmúlt 3 évben és jelenleg sem áll csőd-, felszámolási vagy végelszámolási eljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás, és amely
  • köztartozás mentességét igazolja.

Dokumentumok

A CIB Vario Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Folyószámlahitel Kondíciós Lista), az Ügyféltájékoztató és az igénylőlap a bal oldali Kapcsolódó dokumentumok dobozban érhetők el.


 

IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
  • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás
MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevétel alatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!


 


A CIB Vario Folyószámlahitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások Részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.