EnglishAAA


CIB Dinamikus Folyószámlahitel

A CIB Dinamikus Folyószámlahitel ideális megoldást nyújt bármely likviditási problémára, így segít megteremteni a nyugodt hétköznapokat. A hitelhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása kapcsolódik.*

A CIB Dinamikus Folyószámlahitelhez kapcsolódó kedvezmények:

 • A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának éves díjához állami garanciadíj-támogatás kapcsolódik.**
 • Nem számítunk fel hitelbírálati díjat.


Miért érdemes vállalkozásának CIB Dinamikus Folyószámlahitelt igényelnie?

 • A hitelkeret összege 1 millió forinttól akár 50 millió forintig - illetve ennek megfelelő euró összeg erejéig - terjedhet.
 • Tárgyi fedezet nélkül igényelhető, magánszemély kezességvállalása mellett: a vállalkozásban a szavazatok legalább 50%-ával rendelkező tulajdonos(ok), egyéni vállalkozó, őstermelő és egyéni cég esetén egy másik magánszemély, Bt. esetében a kültag készfizető kezességvállalása mellett.
 • A hitelkeret szabadon felhasználható.
 • A hitelkeret futamideje legfeljebb 12 hónap, de évente megújítható.
 • A visszatörlesztett összeg újra igénybe vehető.
 • A hitelkeret devizaneme lehet: HUF, EUR.
 • A hitelszerződést nem szükséges közjegyzői okiratba foglaltatni.

A finanszírozás mértéke függ vállalkozásának adósminő­sítésétől, árbevételétől és eladósodottságától.


Mely vállalkozásnak ajánljuk a CIB Dinamikus Folyószámlahitelt?

Azon 300 millió forint éves nettó árbevétel alatti devizabelföldi gazdasági társaságnak, egyéni vállalkozásnak, őstermelőknek vagy egyéni cégnek, mely:

 • Egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezik,
 • saját tőkéje nem negatív,
 • az elmúlt 3 évben és jelenleg sem áll csőd-, felszá­molási vagy végelszámolási eljárás alatt, továbbá nincs ellene folyamatban végrehajtási eljárás,
 • köztartozás-mentességét igazolja.

CIB Dinamikus Folyószámlahitel feltételeiről a kapcsolódó dokumentumokból tájékozódhat honlapunkon vagy bankfiókjainkban, illetve a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatán a (+36 1) 399 8888-as telefonszámon.

Amennyiben bankunk fenti szolgáltatása felkeltette érdeklődését vagy a lebonyolítással kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, hogy keresse fel az Önhöz legközelebb eső bankfiókunkat, vagy forduljon vállalati banki tanácsadójához! Készséggel állunk rendelkezésére, mind a jelen, mind egyéb vállalati hitelkonstrukcióinkkal kapcsolatban.


Dokumentumok

A CIB Dinamikus Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Folyószámlahitel Kondíciós Lista), az Ügyféltájékoztató és az igénylőlap a bal oldali Kapcsolódó dokumentumok dobozban érhetők el..


 

IGÉNYLÉSHEZ HÍVJA A CIB HITELVONALAT! FOGLALJON IDŐPONTOT BANKFIÓKUNKBA!
(+36 1) 399 8888
 • Személyes ügyintézéshez foglaljon időpontot bármelyik bankfiókunkba!

Időpontfoglalás

 


 


MERJEN ELŐRE LÉPNI!

A CIB Bank megújult hitelkínálattal várja a 300 millió Ft éves nettó árbevétel alatti egyéni- és társas vállalkozások finanszírozási igényeit. Ismerje meg termékkínálatunkat!* A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának mértéke a tőketartozás, a kamat és a kamatszerűen fizetendő járulékok (ide nem értve a késedelmi kamatot) 80%-a.

** Az ügyfél által fizetendő Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásának éves díját a mindenkori hatályos CIB Dinamikus Folyószámlahitelre vonatkozó kondíciós lista (Kisvállalkozások részére szóló CIB Folyószámlahitel Kondíciós Lista) tartalmazza.

Kisvállalkozásnak minősülnek a 300 millió forint éves nettó árbe­vétel és mérlegfőösszeg alatti egyéni és társas vállalkozások.

A CIB Dinamikus Folyószámlahitel aktuális kondícióit és egyéb költségeit a mindenkor érvényben lévő kondíciós listák tartalmazzák, az általános szerződési feltételeket társas vállalkozások esetén a Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei Kisvállalkozások részére, a Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és az azokat kiegészítő Általános Vállalati Üzletszabályzat, valamint egyéni vállalkozók tekintetében Hitelszerződések és Bankgarancia és Akkreditív Megbízási Szerződések Általános Szerződési Feltételei egyéni vállalkozók részére, az egyéni vállalkozók részére szóló Hitel- és Kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Biztosítékokra vonatkozó Különös Üzletszabályzat és az azokat kiegészítő, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, valamint az Ügyféltájékoztató tartalmazzák.

Ez a tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.