TUDJON MEG TÖBBET!


Iratkozzon fel ingyenes és kötelezettség-mentes hírlevelünkre, hogy értesüljön a kedvezményekről vagy kérjen visszahívást!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük az "Érdekel" gombra kattintás előtt olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat, mely részletes információkat ad az adatkezelés körülményeiről. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Miért érdemes csatlakoznia cégének a CIB EASY kedvezményprogramhoz?

Költségek és kötelezettség nélküli, egyszerű csatlakozás

  • Egyszerűen csatlakozhat a CIB EASY kedvezményprogramhoz.
  • További teendője nincs, mert a csatlakozást követően a dolgozók önállóan igényelhetik a kedvezményeket, valamint regisztrálhatnak a dolgozói kedvezmény weboldalon

Dolgozói elégedettség növelése

  • Segítünk még jobb vezetővé válni, mert a csatlakozással elérhető kedvezményes banki ajánlatainkkal elégedettebbé válhatnak dolgozói.
  • A csatlakozással akár több 10 000 forintot is megtakaríthatnak az alkalmazottai.

A CIB Bank az EASY megállapodás keretében extra előnyökkel kínálja az alábbi szolgáltatásait a munkavállalók számára

CIB ECO bankszámla1 

Lakáshitel2 (THM: 3,09% - 8,16%)    

Lakástakarék

Hitelkártya3 (THM: 37,15% - 39,82%)   

Személyi Kölcsön4 (THM: 11,73%-14,00%)  

Ismerje meg a CIB Easy kedvezményprogram részleteit erre a linkre kattintva!

1 A CIB ECO Bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben havonta a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással a bankszámlára (akár több részletben is). A Bank akciós ajánlatában 2018. május 31-ig a havi jóváírás elvárt összege - a mindenkori nettó minimálbér összege alatti - legalább 84 788 Ft összegű havi jóváírás.

A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél lent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget.

Amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A jóváírások beérkezését a Bank havi rendszerességgel vizsgálja. A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO Bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

 

2 THM: 3,09% - 8,16% A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése.

3 THM CIB Café Hitelkártya esetén: 37,15% A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

THM CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetén: 39,82% A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. CIB Mastercard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A bank fenntartja a hitelbírálat jogát. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Mastercard Gold Hitelkártya és a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a "CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére" című és a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó kondíciós lista és ügyfél-tájékoztató tartalmazza.


4 A feltüntetett THM érték a CIB Easy kedvezményprogramban elérhető kamat kedvezményt tartalmazza. A THM nem tartalmazza a bankszámla költségét, mivel a kölcsönszerződés megkötésének nem feltétele a bankszámla. A további részletek a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzatban és az ügyfél-tájékoztatóban találhatóak  meg. Az aktuális kondíciókat a mindenkor érvényben lévő magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.