TUDJON MEG TÖBBET!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Információk a hírlevél fel- /leiratkozásról.
Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot és a hírlevél mező kiválasztása esetén feliratkozik a CIB EASY hírlevélre. A kattintás nem jelent igénylést és semmilyen kötelezettséggel nem jár Önre nézve.


HOGYAN CSATLAKOZHAT EGYSZERŰEN?


ELŐNYÖK AZ ÖN CÉGÉNEK 

Költségek és kötelezettség nélküli csatlakozás

  • Egyszerűen csatlakozhat a CIB EASY kedvezményprogramhoz.
  • További teendője nincs, mert a csatlakozást követően a dolgozók önállóan igényelhetik a kedvezményeket, valamint regisztrálhatnak a dolgozói kedvezmény weboldalon.


Dolgozói elégedettség növelése

  • Segítünk még jobb vezetővé válni, mert a csatlakozással elérhető kedvezményes banki ajánlatainkkal elégedettebbé válhatnak dolgozói.
  • A csatlakozással akár több 10 000 forintot is megtakaríthatnak az alkalmazottai.

A CIB EASY CSATLAKOZÁS ELŐNYEI - aktuális lakossági ajánlataink mellett

Akár több 10 000 forint megtakarítás az alábbi, választható szolgáltatások esetén:


CIB aktuális lakossági ajánlatok
CIB EASY kedvezmény 
munkavállalóknak

Kedvezmények összege
1 év alatt 1

CIB ECO BANKSZÁMLA

Akár 0 Ft számlavezetési díj és

A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg (akciósan 2017.március 31-ig 73.815 Ft) havonta jóváírásra kerül a számlán 2. A 2017. január 1. és 2017. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya éves díja 0 Ft az első évben 3. Akciós ajánlatunk keretében 2017. december 31-ig az elektronikus csatornákon indított belföldi eseti forint átutalási megbízás tranzakciós díja, a csoportos beszedési megbízás teljesítésének díja, és az állandó átutalási és átvezetési megbízás teljesítésének díja  0 Ft.

most 0 Ft online átutatlási díj + Ingyenes balesetbiztosítás 

6 hónapig

akár 

23 000 Ft

JELZÁLOGHITEL

Akár 3,34% kamat (THM: 3,67%)*

+ 100.000 Ft

szabadon felhasználható jóváírás 

akár 

110 000 Ft

SZEMÉLYI KÖLCSÖN

Akár 8,9% kamat (THM: 9,41%)**

vagy Jóváírási feltétel nélkül 10,99% kamat 

(THM: 11,73%)***

akár 

  67 000 Ft

HITELKÁRTYA


2%-os vásárlás visszatérítés

+ 0 Ft-os fő- és társkártya az első évben

akár 

  40 000 Ft

LAKÁSTAKARÉK-PÉNZTÁR

Akár évi 72.000 Ft állami támogatás

 

+ 0 Ft a számlanyitási díj

 

akár 

76 000 Ft

EGÉSZSÉGŐR

Széleskörű szolgáltatásokat nyújtó csoportos egészségbiztosítás

Ingyenes egészségbiztosítás 2 hónapig

akár 

  5 000 Ft


* CIB UNO ingatlanfedezetes kölcsön "induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2 akció esetén, kamatfelár kedvezménycsomag 2." kedvezménnyel
** AKTIV250 kamatkedvezmény esetén
*** CIB EASY kamatkedvezmény esetén
A CIB aktuális lakossági ajánlatok minden lakossági ügyfél részére elérhetőek a meghatározott feltételek teljesítése esetén.

A CIB EASY kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely csatlakozott a CIB EASY kedvezményprogramhoz. A fennálló munkaviszony igazolása a termékek igénylésekor történik.

+ Kijelölt vállalati banki tanácsadók bankfiókjainkban.

+ Rendszeres tájékoztatás kedvezményekről az ingyenes e-mail hírlevelünkben.


További részletek

CIB aktuális lakossági ajánlatok
CIB EASY kedvezmény

CIB ECO BANKSZÁMLA

Akár 0 Ft számlavezetési díj

  • A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összeg havonta jóváírásra kerül a számlán 2.
  • A 2018. január 1. és 2018. december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé a VISA Inspire elektronikus bankkártya éves díja 0 Ft az első évben 3.

Ingyenes balesetbiztosítás 6 hónapig

A CIB ECO és CIB ECO Plusz bankszámla mellé igényelt 1 000 000 forintos baleseti halál esetére szóló balesetbiztosítási szolgáltatás havi díja 0 Ft az igénylés hónapját követő 6 hónapig.

JELZÁLOGHITEL

Akár 3,34% kamat (THM: 3,67%)*

100 000 Ft havi jóváírás esetén 3,36%-os kamat a CIB UNO ingatlanfedezetes hitel "induló költségek nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök 2 akció esetén , kamatfelár kedvezménycsomag 2." kedvezménnyel. 4

Reprezentatív példa:
A hitel teljes összege: 5 millió forint, a hitel futamideje: 20 év, a kamat mértéke és típusa: 3,34% referencia kamatlábhoz kötött (BUBOR), teljes hiteldíj mutató: 3,67%, a hitel teljes díjában foglalt díj: 2 028 265 Ft, a fizetendő teljes összeg: 7 028 265 Ft, a havi törlesztőrészlet összege: 28 707 Ft, törlesztőrészletek száma: 240 db

A hitelező neve: CIB Bank Zrt.

A hitel fedezet: ingatlanra bejegyzett önálló zálogjog

100 000 Ft szabadon felhasználható jóváírás

100 000 forint összegű szabadon felhasználható jóváírás a folyósítást követően, ha új ingatlanfedezetes kölcsönt igényel vagy meglevő ingatlanfedezetes kölcsönét cseréli le 4.

SZEMÉLYI KÖLCSÖN

Akár 8,9% kamat (THM: 9,41%)**

250 000 Ft havi igazolt nettó jövedelem és jóváírás esetén 8,9%-os kamattal (Aktív250 kedvezménnyel 6) veheti igénybe a CIB Előrelépő személyi kölcsönt szabadfelhasználásra és hitelkiváltásra egyaránt.

Jóváírási feltétel nélkül 10,99% kamat (THM: 11,73%)***

10,99%-os kedvezményes kamattal CIB EASY kamatkedvezménnyel (THM: 11,73%) elérhető a CIB Előrelépő személyi kölcsön szabadfelhasználásra, jóváírási feltétel nélkül, már minimum havi igazolt havi nettó jövedelemtől 6.

*

HITELKÁRTYA


2%-os vásárlás visszatérítés

  • Az akciós időszakra (2018. január 1.- 2018. március 31. között) összesen maximum 12 500 Ft visszatérítés.
  • 1%-os pénzvisszatérítés minden forintban történő vásárlás után, és 2% a választott kategóriák egyikében a forint vásárlások után: benzin, sport, egészség/szépségápolás 7

  • Regisztráljon bankkártyájával a MasterCard Priceless Specials programba ahol kéthetente frissülő kedvezmények közül válogathat. A kedvezményeket a www.mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon történő regisztráció és kuponok letöltése után a kuponok bemutatásával veheti igénybe.

0 Ft-os fő- és társkártya az első évben

A CIB Café vagy Mastercard Gold fő- és társhitelkártya éves díja 0 Ft az első évben 8.

LAKÁSTAKARÉK-PÉNZTÁR

Akár évi 72 000 Ft állami támogatás

A CIB Bank által közvetített Aegon lakástakarék-számlával havi rendszeres megtakarítás mellett 30%-os, akár évi 72 000 Ft-os állami támogatással valósíthatja meg lakáscéljait. A maximális állami támogatás havi 20 000 Ft befizetésével érhető el. 9

0 Ft a számlanyitási díj

Rendkívüli ajánlatunk az AEGON Otthon VIP termékcsalád, amely számlanyitási díj nélkül, minimum 10 000 Ft-os havi betét összeggel igényelhető. Érdemes azonban havi 20 000 Ft-ot félretenni, mert így a maximális állami támogatás is elérhető. 9

EGÉSZSÉGŐR

A CIB Egészségőr a CIB Bank ügyfelei részére kialakított, széles körű szolgáltatásokat nyújtó csoportos egészségbiztosítás: panasz esetén a biztosító egészségügyi ellátást szervez az ügyfél igényeinek és betegségének legmegfelelőbb helyen és szinten, a kezelés díját pedig a biztosító fizeti meg az adott csomagban meghatározott limit erejéig. A CIB Egészségőr biztosítást vállalatok is igénybe vehetik, és juttatásként kínálhatják munkavállalóiknak.

Ingyenes egészségbiztosítás két hónapig

A CIB ECO és CIB ECO Plusz bankszámla mellé igényelt CIB Egészségőr Standard alapcsomag (6 hónapos kortól 69 korig igényelhető) havi díja 0 Ft az igénylés hónapját követő 2 teljes hónapig.A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül a CIB Bank részéről ajánlatételnek és nem jogosít kedvezmény igénybevételére. A CIB EASY kedvezményeket olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely csatlakozott a CIB EASY kedvezményprogramhoz. A CIB EASY kedvezmények részletes feltételeit a CIB EASY kedvezményprogram kondíciós lista tartalmazza, amely megtalálható a www.cib.hu oldalon, valamint a CIB bankfiókokban.

1 A kalkuláció során az egy év alatt elérhető kedvezmények legmagasabb összege került bemutatásra, amennyiben az egyes termékek és kedvezmények esetén meghatározott feltételek teljesítésre kerülnek. Amennyiben a fenti kedvezmények együttesen is igénybe vehetők, úgy a kedvezmények egy év alatt elérhető összege, ezek együttes összege lesz.

A "Kedvezmények összege 1 év alatt" kalkuláció során az alábbiak kerültek figyelembe vételre:

- a CIB ECO bankszámla esetén egy évre a havi számlavezetési díj elengedett összege és a CIB EASY kedvezmények keretében az 1 millió forintos balesetbiztosítási szolgáltatás havi díjának 6 hónapra elengedett összege

- a CIB UNO ingatlanfedezetes hitel esetén a sztenderd ügyleti kamat (kedvezmények figyelembe vétele nélkül) és az "induló költség nélkül igényelhető ingatlanfedezetes kölcsönök2, kamatfelár kedvezménycsomag 2." kedvezménnyel számított havi törlesztőrészletek összegének különbözete, továbbá a 100 000 forintos jóváírás igénybevétele a CIB EASY kedvezmények keretében,

- a CIB Előrelépő személyi kölcsön esetén a sztenderd ügyleti kamat és az AKTIV250 kamatkedvezménnyel számított havi törlesztőrészletek összegének különbözete,

- hitelkártyáknál a forint vásárlások után akciósan (2018. január 1. és 2018. március 31. között) biztosított 2%-os pénzvisszatérítés maximum 12 500 forintos összege, amennyiben az ügyfél által választott kategóriában legalább 90 000 forint értékben költ az akciós időszakban , továbbá Mastercard Gold hitelkártya fő- és társkártya igénybevétele esetén az első éves díjának elengedett összege,

- az Aegon lakástakarékra vonatkozó kedvezménynél, a CIB EASY kedvezmény keretében igénybe vehető AEGON Otthon VIP termék esetén a megköthető maximális szerződéses összeg (7 600 000 Ft) .

CIB aktuális lakossági ajánlatok: minden lakossági ügyfél részére elérhetőek a meghatározott feltételek teljesítése esetén.

CIB EASY kedvezmények: olyan cég munkavállalója veheti igénybe, aki az igénylés időpontjában munkajogviszonyban áll olyan vállalkozással, amely csatlakozott a CIB EASY kedvezményprogramhoz.

2 A CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, amennyiben a számlavezetési díj terhelését megelőző hónapban legalább a mindenkori nettó minimálbérnek megfelelő összegű jóváírás érkezik átutalással (a saját számlák közötti átvezetés, illetve készpénzes befizetés nem számít bele a jóváírási összegbe) a bankszámlára (akár több részletben is), akkor a következő hónapban a havi számlavezetési díj nem kerül terhelésre. A számlanyitás hónapját követő 3 naptári hónapban a jóváírási feltételek teljesülését a Bank nem vizsgálja, a havi számlavezetési díj ebben az időszakban nem kerül terhelésre. Az első számlavezetési díj terhelésére a számlanyitás hónapját követő 4. hónapban kerül sor, amennyiben az Üzletfél fent leírt díjmentes számlavezetés feltételének nem tesz eleget. A tájékoztatás nem teljes körű, a bankszámlára vonatkozó részletes feltételeket a Fogyasztók részére szóló CIB ECO bankszámla kondíciós lista, a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és a fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, valamint az Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazza, melyek megtalálhatóak a honlapon, valamint a CIB bankfiókokban.

3 Az akció kizárólag a 2018. január 1. és 2018.december 31. között nyitott ECO bankszámlák mellé, a promóció ideje alatt a számlatulajdonos nevére igényelt első VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozik. Az ajánlat számlával rendelkező, ECO számlára váltó ügyfelek esetében csak abban az esetben érvényes, amennyiben az ügyfél a számlacsomagváltás pillanatában nem rendelkezik aktivált elektronikus betéti bankkártyával. A VISA Inspire Elektronikus bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket, díjakat a Bankkártya Kondíciós lista tartalmazza.

4 Kamatfelár kedvezménycsomag 2.: A 2016. június 1-től befogadott, hiánytalan CIB UNO hitelkérelmek esetében havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 0,35% kamatfelár kedvezményt biztosít az egyedi kölcsönszerződésben meghatározott standard kamatfelárból. Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 100.000,-Ft, azaz egyszázezer forint összeg jóváírásra kerül a kölcsönszerződésben megjelölt bankszámláján. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség nem teljesíthető készpénzes befizetés útján, valamint az Üzletfél saját bankszámlái közötti átvezetés útján.

A jóváírás első ellenőrzésére a folyósítást követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. A Bank azt vizsgálja, hogy az elvárt jóváírási kötelezettség teljesítése a vizsgált időszakban legalább 4 alkalommal teljesült-e. A további ellenőrzésekre mindig az előző vizsgálatot követő 6. törlesztési esedékesség alkalmával kerül sor. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén az Üzletfél a kamatfelár kedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességtől kezdve a futamidő végéig nem jogosult.

A havi jóváírási kötelezettség teljesítés felülvizsgálatának részletes szabályait az Üzletféllel kötött egyedi kölcsönszerződés tartalmazza.

Induló költség kedvezmény: A CIB Bank a 2016. június 1-jétől befogadott, hiánytalan kölcsönigénylések esetén az alábbi kedvezményeket biztosítja:

- A folyósítási díj mértéke 0 forint.

- Valamennyi, fedezetül felajánlott ingatlan vonatkozásában a fedezetminősítési díj 0 forint.

- A kölcsönszerződés megkötése kapcsán a jelzálog/önálló zálogjog bejegyzéséért fizetendő földhivatali eljárási illetéket a Bank fizeti és a földhivatali ügyintézést a Bank díjmentesen átvállalja (Egyéb díj, külön eljárás díja (Földhivatali ügyintézés) 0 Ft).

- A kölcsönigénylés befogadásához és a folyósításhoz szükséges Takarnet lekérdezés díját a Bank fizeti.

5

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A változó kamatozású kölcsön esetén a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A CIB UNO ingatlanfedezetes kölcsön esetén a 2017. december 1-jétől érvényes THM számítás alapja a 2017. november 28-i 12 havi BUBOR, amelynek értéke: 0,09%.

THM CIB UNO Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 4,03,%-5,08%

THM 10 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 6,39%-7,46%

THM 15 éves futamidejű CIB Végig Fix Ingatlanfedezetes kölcsön esetén: 6,82%-7,89%

THM CIB Bank Otthonteremtési Kamattámogatott hitele esetén: 3,32%-3,41%

A kölcsön folyósításának feltétele a fedezetül szolgáló ingatlan(ok)ra vonatkozó vagyonbiztosítási szerződés megkötése, valamint a kölcsönszerződésnek megfelelő tartalmú, közjegyzői okiratba foglalt, egyoldalú kötelezettségvállalásról szóló nyilatkozat. A tájékoztatás nem teljes körű. A CIB UNO, valamint a CIB Végig FIX ingatlanfedezetes kölcsönökre és a CIB Otthonteremtési Kamattámogatott hitelre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, és a CIB UNO, valamint a CIB Végig FIX Ingatlanfedezetes kölcsönökre és a CIB Otthonteremtési Kamattámogatott hitelre vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza, melyek megtalálhatóak a www.cib.hu oldalon és a CIB bankfiókokban. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A ingatlanfedezetes kölcsön kedvezményre vonatkozóan a Bank az Üzletféllel Megállapodást köt.

6

Az AKTÍV250 kamatkedvezmény mértéke szabadfelhasználás esetén 10,09%, hitelkiváltás esetén 11,10%, az CIB EASY kamatkedvezmény mértéke szabad felhasználás esetén 8% a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből bankfiókban indított igényléskor 2017. szeptember 25. napjától kelt alapfeltétel vizsgálat iránti kérelem esetén vagy CIB24-en indított igényléskor hitelképesség vizsgálat alapján 2017. szeptember 25. napjától történő jóváhagyás esetén.
Az AKTIV250 kamatkedvezmény a futamidő végéig jár a havi jóváírás teljesítése esetén. Ha az első három hónapban legalább egyszer, további három naptári hónapokra vonatkozóan legalább kétszer nem teljesül a havi jóváírási kötelezettség, az üzletfél elveszíti a kamatkedvezményt és a kamat 10,99%-ra módosul THM 11,73%. Az AKTIV250 kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 1 000 000 Ft, Törlesztőrészlet: 16 101 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 352 490 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 352 490 Ft, hitelösszeg: 1 000 000 Ft, futamidő: 84 hónap.
A CIB EASY kamatkedvezmény a futamidő végéig jár.A CIB EASY kamatkedvezményre vonatkozó reprezentatív példa: Hitelösszeg: 1 500 000 Ft, Törlesztőrészlet: 25 796 Ft, Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 666 889 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 2 166 889 Ft, futamidő: 84 hónap.
A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

7 Az akció részletes feltételeit a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó 2018. évi első negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza.

8 THM CIB Café Hitelkártya esetén: 37,15% A feltüntetett THM-érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2800 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 105 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 480 694 Ft. A hitelkamat típusa változó.

THM CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén: 39,82%. A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A bank fenntartja a hitelbírálat jogát. A tájékoztatás nem teljes körű, a CIB MasterCard Gold Hitelkártya és a CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit az Általános Lakossági Üzletszabályzat , fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, a "CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére" című és a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó kondíciós lista és ügyfél-tájékoztató tartalmazza.

9 Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000, amely havi 20 000 Ft rendszeres betétbefizetés esetén érhető el. Az állami támogatás lakáscélú felhasználás és minimum 4 év előtakarékosság esetén vehető igénybe, és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

EBKM - megtakarítási időtől függően - állami támogatással 4,22% - 10,72%, állami támogatás nélkül -0,62 - -1,52% . Az EBKM-et havi 20 000 forintos betétbefizetés alapján került kiszámításra, az egyes értékek a különböző futamidők alapján térnek el egymástól (futamidő 48-120 hónap).

A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a https://www.aegonlakastakarek.hu/infotar/szabalyzatok oldalon elérhető Üzletszabályzatban.Utolsó frissítés: 2018. január