EnglishAAA

INTÉZZE ÜZLETI FIZETÉSEIT KÜLFÖLDÖN IS
CIB VÁLLALATI BANKKÁRTYÁKKAL!

Külföldi utazásai során a dombornyomott CIB Visa Business Üzleti Bankkártyák vagy az elektronikus CIB Visa Kompakt Üzleti Bankkártyák segítségére vannak vásárlásainál és szállodai számláinak kifizetésében is.

A dombornyomott* vállalati bankkártyához automatikusan és díjmentesen, elektronikus** üzleti kártyájához 3490 forintos éves díj ellenében kapcsolódik a CIB Utazási Védelem szolgáltatás. A CIB Utazási Védelem széles körű, a világ legtöbb országára kiterjedő poggyász-, utazási és baleset-biztosítási szolgáltatás, mely tetszőleges számú, alkalmanként maximum 60 napos, üzleti  utazásra érvényes. A CIB Utazási Védelem mellett, az Önnek fontos személyek számára, kiegészítő utasbiztosítás*** is köthető.


Igényelje most!

Igényléséhez vagy további információért, kérjük, fáradjon be bármelyik CIB bankfiókba.

Kapcsolat

További információért hívja a CIB24-et a (+36 1) 4 242 242-es telefonszámon, kérdezze online ügyfélszolgálatunkat, vagy forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban. 

 


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

A bankkártyákra vonatkozó részletes feltételeket a  vonatkozó kondíciós listák, egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek esetében "A CIB Bankkártyák Kondíciós lista egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére" illetve "A CIB Bankkártyák Plusz Kondíciós lista egyéni vállalkozók és egyéni ügyvédek részére, társas vállalkozások és egyéb szervezetek esetében az Általános Kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók  részére, illetve az Általános Kondíciós lista gazdálkodó és egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók  részére CIB Bankszámla Plusz, valamint az Általános kondíciós lista Gazdálkodó és egyéb szervezetek azon belül Nagyvállalati és Strukturált Finanszírozási szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek részére CIB Bankszámla Plusz és a Bankkártya Általános Szerződési Feltételek társas vállalkozások egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók részére", valamint a társas vállalkozások, egyéb szervezetek és egyéni vállalkozók részére szóló Bankkártya Különös Üzletszabályzat, Általános Vállalati Üzletszabályzat, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat tartalmazzák.

 


* CIB Visa Business Üzleti Bankkártya

** CIB Visa Kompakt Üzleti Bankkártya

*** CIB Kiegészítő Utazási Védelem

A kiegészítő utazási biztosításként a Travel Guard Multi Risk Medium biztosítási csomag, a kiegészítő extrém sportbiztosításként a Travel Guard Sport csomag igényelhető. A kiegészítő utazási biztosítás napi díja: 470 forint, a kiegészítő extrém sportbiztosítás napi díja 541 forint. A biztosítottnak rendelkeznie kell taj-kártyával és a kockázatviselést megelőző 6 hónapi időtartamban magyarországi állandó lakóhellyel. A kiegészítő utazási biztosítás a 80. életév betöltésig köthető.

A CIB Utazási Védelem Biztosítási szerződés a CIB Bank Zrt. mint szerződő, képviseletében eljár a CIB Biztosítási Alkusz Kft., mint független biztosításközvetítő és az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe, mint biztosító között jött létre, a kártyabirtokosok és a CIB Kiegészítő Utazási Védelem esetében a kártyabirtokos által megnevezett személyek, mint biztosítottak csatlakozhatnak a csoportos biztosítási szerződéshez.