EnglishAAA

Ingatlan

2018-07-11 13:50 - Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda (portfolio.hu)
Idén nyáron láthatóvá válik a Párisi Udvar Hotel Budapest épületének külső megújulása, befejeződtek ugyanis a homlokzat és a kristálykupola restaurálási munkálatai. A Ferenciek tere felőli részről, egy rövidebb szakasz kivételével hamarosan az állványok is elbontásra kerülnek, novembertől pedig teljesen zavartalan lehet az épület körüli közlekedés - szerpel a Market Építő Zrt. közleményében.

A Párisi Udvar Hotel Budapest rekonstruálása idén nyáron újabb mérföldkőhöz érkezett, megújult a kristálykupola és a kerámiadíszítésű homlokzat is - az épületet többek között Zsolnay kerámiák, Róth Miksa üvegablakok díszítik, amelyek most újra láthatóvá válnak.

Tavaly jött létre a megállapodás, a Párizs Property Kft. és a Hyatt Hotels között, hogy az egykori Brudern-házból átalakított szállodát a Mellow Mood Hotels üzemelteti majd és The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni.


Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Kép forrása: Market Építő Zrt.

A Petőfi Sándor utcai oldal után, az épület Ferenciek tere felőli részéről is - egy hat méteres szakasz kivételével - eltávolításra kerülnek az állványok. A következő építési fázis alatt a belső munkálatokon lesz a hangsúly, így a tervek szerint novemberben már a Ferenciek tere is zavartalanul működhet tovább, megfelelve közfunkciójának. A Párisi Udvar pedig - ahol a Mellow Mood Hotels legújabb, The Unbound Collection by Hyatt szállodalánchoz tartozó ötcsillagos hotele kap helyet - télen készül el, ekkor veszi kezdetét a próbaüzem.

2017.12.19 11:12 Több hónapot csúszik a budapesti luxusszálloda átadása
2017.05.19 14:10 Jövőre luxusszállodaként nyit ki a belváros egyik legszebb épülete

A munkálatok már két és fél éve tartanak, Tóth András a kivitelező Market Építő Zrt. műemlékvédelmi projektvezetője elmondta, hogy eddig 3000 négyzetméternyi homlokzati felületet restauráltak, a kerámia elemek felújítása pedig mintegy 70 ezer munkaórába telt. Az épület legmagasabb pontja eléri a 41 métert, ami egy 13 emeletes panelháznak felel meg.

Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Kép forrása: Market Építő Zrt.A hírek szerkesztését a CIB Bank tartalomszolgáltató partnerei végzik. Az itt leírtak nem feltétlenül tükrözik a CIB Bank véleményét.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Ingatlan / 2018-07-17 16:15
Az e-kereskedelem térnyerése következtében az ellátási láncok közelebb húzódnak a fogyasztókhoz, ami ...
Ingatlan / 2018-07-17 11:38
A tavalyi év közepe óta több európai főváros lakáspiaca is a kifulladás jeleit mutatja. A hosszú ...
Ingatlan / 2018-07-16 16:06
A forint elmúlt hetekben érzékelhető gyengülése, a munkaerőpiacon tapasztalható kihívások, az ...
Ingatlan / 2018-07-16 16:05
Az árak átlátható feltüntetésére szólította fel az online piacterét üzemeltető, írországi központú ...
Ingatlan / 2018-07-16 10:12
Az első negyedév enyhe emelkedése után az év második negyedévében folytatódott az üresedési ráta ...
Olvassa az Intesa Sanpaolo csoport híreit
a world.intesasanpaolo.com oldalon!