2018-as sajtóközlemények, közzétételek

2018-as társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

CIB Kötvényprogram hivatalos közzétételek

CIB Befektetési Alapkezelő közleményei

Tulajdonosi adatok, valamint a bankkal szoros kapcsolatban álló személyek köre a Hpt.122. § (4) a) pontjában előírt adatokkal Jogszabályok megsértése miatti felügyeleti határozatok

Fabrizio Ravanellitől tanulhatnak a gyerekek a CIB Italia Focitáborban

• Június végén ismét olasz toptrénerek – köztük Fabrizio Ravanelli, volt olasz válogatott labdarúgó – látogattak Magyarországra a második CIB Italia Focitábor keretében, hogy oktassák és felmérjék a 10-14 éves magyar focisták képességeit. A tábor legtehetségesebb három résztvevője idén is Olaszországban folytathatja az edzésprogramot, ahol akár karrierjüket is tovább építhetik.2018. július 04.

Pénzügyi kisokos nyaraláshoz

• Már nemcsak a higanyszál, a naptár szerint is itt a nyár, indul tehát az utazási főszezon. Egy igazi nyaraláson kilépünk a mindennapi rutinból: tovább alszunk, szórakoztató programokra cseréljük a munkát, más főztjét esszük, iroda helyett strandon hűsölünk – mindezzel együtt pedig többet és másképp költünk. A család és a bőröndök után ezért nem árt a pénzügyeinket is felkészíteni a vakációra. A CIB Bank szakértői összegyűjtöttek néhány hasznos tanácsot a külföldre készülőknek, melyekre érdemes figyelni. - 2018. június 26.

Ismét online ingatlanaukciót indít a CIB Csoport

• A korábbi évek sikeres aukcióit követően ismét online ingatlanárverést indít a CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. - 2018. június 14.

Ezen a nyáron Gianluca Zambrotta-val nyit a CIB Italia Focitábor

• Júniusban olasz trénerek edzik és tesztelik a gyerekeket Budapesten - 2018. június 4.

Lendületben marad a gazdaság a CIB szerint

• A négy százalékot közelítő gazdasági növekedéssel, ugyanakkor három százalék alatti inflációval és laza monetáris politikával számolnak 2018-ra a CIB Bank elemzői. - 2018. május 25.

CIB: a kezességvállalás lendítheti fel a legkisebb cégek beruházásait

• Dinamikusan növekszik a kezességvállalással párosuló hitelek aránya a kisvállalkozások körében, mely jelentős mértkékben hozzá fog járulni a vállalati hitelállomány növekedéséhez. - 2018. május 17.

Csúcsra járnak a lakástakarékok - Az ügyfelek kétharmada a maximális összegre szerződik a CIB Banknál

• Az ügyfelek 85 százaléka teljesen kihasználja az állami támogatást a CIB Bank által közvetített Aegon lakástakarék-számla esetében a CIB-nél. - 2018. május 14.

Ismét képernyőn a CIB Bank „állati jó” karakterei

• Május 4-én visszatérnek a televízióképernyőkre a CIB Bank tavaly bemutatott „Kommentátorok” elnevezésű reklámplatformjának állati karakterei. Brúnó, a kutya és Della, a cica 7 héten át lesznek láthatóak a pénzintézet új reklámfilmjében, és ezúttal is egy olyan szituációt vitatnak meg, amelyben a bank segítséget nyújt a család előrelépéséhez. - 2018. május 4.

Van új az app alatt: már több mint ezer személyi kölcsönt mobilalkalmazáson keresztül igényeltek a CIB-nél

• Az átlagos mobilos kölcsönigénylő 40 év körüli, és a déli órákat választja online banki ügyintézésre. - 2018. április 12.

A fix kamat lehet idén a sláger a lakáshiteleknél

• Egyre keresettebbek a CIB Banknál a rögzített kamatozású lakáshitelek, ami azt mutatja, hogy nő az igény a kiszámítható törlesztőrészleteket biztosító kölcsönök iránt. A piaci várakozások szerint jövőre a BUBOR emelkedni fog, így különösen érdemes lehet ezeket a lakáshiteleket választani. - 2018. március 26.

2018 a hosszú hétvégék éve - Külföldre utazik? Van utasbiztosítása?

• Az idei esztendő a hosszú hétvégékről szól: egyre többen vághatnak neki a néhány napos utazásoknak, legközelebb például a március 15-i 4 napos ünnep kínál erre lehetőséget. Akik külföldre készülnek – akár síelni, akár más módon kikapcsolódni – jó, ha az esetleges kellemetlen meglepetésekre is felkészülnek, és kötnek utasbiztosítást. - 2018. március 12.

Népszerűbb a bankkártyás fizetés, mint a készpénz

• A CIB Bank folyószámlával rendelkező lakossági ügyfeleinek kevesebb, mint a fele vesz fel havonta készpénzt a számlájáról, míg az elektronikus csatornák és a bankkártyás fizetések népszerűsége folyamatosan nő. Az átutalási tranzakciók döntő részben online bonyolódnak a banknál. - 2018. március 6.

Egyre többen igényelnek személyi kölcsönt mobilapplikáción a CIB Banknál - Így akár 7 perc alatt megérkezik az igényelt összeg

• Januárban már a személyi kölcsön folyósítások 17 százaléka mobilapplikáción keresztül történt a CIB Banknál. Az év hátralévő részében tovább nőhet az online igénylés részaránya a CIB várakozásai szerint. - 2018. február 23.

Élmezőnyben a CIB Alapkezelő - Az idén is fókuszban maradnak a részvények

• A tavalyi piaci átlag közel kétszeresét hozta növekedésben a CIB Alapkezelő, amely 2018-ban is a részvénypiacok dominanciájára és mérsékelt világpiaci kockázatokra számít. - 2018. február 1.

2018-as hivatalos közzétételek - CIB Bank

2018. július 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2018. július 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2018. június 8. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2018. június 1.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2018. május 25. Basel3 - 3. Pillér Negyedéves nyilvánosságra hozatal a kockázattal súlyozott eszközökről és a minimális tőkekövetelményekről 2018. március 31.
2018. május 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2018. május 2.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2018. április 10. A CIB Bank Zrt. közleménye a 2018. április 21. napi befektetési szünnapról
2018. április 4.
2018. március 9. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2018. március 8. CIB Bank éves jelentés 2017

2018. március 1. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása
2018. március 1.
A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2018. február 27. A CIB Bank Zrt. közleménye a 2018. március 10. napi befektetési szünnapról
2018. február 6.
BASEL3 - 3. PILLÉR NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL A KOCKÁZATKEZELÉSRŐL ÉS A TŐKEMEGFELELÉSRŐL
2018. január 31. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról
2018. január 12. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása részvényeseiről
2018. január 2. A CIB Bank Zrt. tájékoztatása szavazati jogokról

2018-as társasági jogi változások (közlemények) - CIB Bank

Erre az évre még nincs közlemény.

2018-as hivatalos közzétételek - CIB Kötvényprogram

Erre az évre még nincs közlemény.

2018-as hivatalos közzétételek - CIB Befektetési Alapkezelő >>

Archívum