EnglishAAA

CIB Karrier

Üdvözöljük a CIB Csoport Karrier oldalain!

A CIB Bank az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. Meghatározó anyabanki háttérrel és több mint 35 éves tapasztalattal univerzális hitelintézetként a kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatások teljes körét nyújtja, amelyet leányvállalatai termékei, konstrukciói egészítenek ki. A CIB Bank országos lefedettséget biztosító fiókhálózatával áll rendelkezésére közel 450 ezer ügyfelének, miközben folyamatosan keresi az innovatív, ügyfeleire szabott megoldásokat.

A CIB Bank szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők. A bankfiókok mellett rendkívül sokféle elektronikus csatorna is az ügyfelek rendelkezésére áll pénzügyeik gyors és kényelmes intézéséhez, mint például a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, a mobilCIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.

A CIB Bank hosszútávon számít munkatársaira, ezért nagy hangsúlyt fektet karrierjük gondozására, szakmai tudásuk fejlesztésére.Örömmel várjuk jelentkezését aktuálisan nyitott pozícióinkra, amennyiben szívesen csatlakozna több mint 35 éves tapasztalattal rendelkező bankcsoportunkhoz, hogy magas szintű szakmai tudásával, felelősségteljes munkavégzésével és innovatív megoldásaival  Ön is hozzájáruljon ügyfeleink maradéktalan kiszolgálásához, elégedettségének fenntartásához.


A jelentkezés menete

1. Pozíció kiválasztása

Aktuális állásajánlatainkat ide kattintva tudja megtekinteni. Válassza ki az Önnek megfelelő pozíciót!

A kiválasztott pozíció leírásának végén kérjük, kattintson a Jelentkezés gombra!


2. Jelentkezési adatok megadása

A megjelenő oldalon töltse ki valamennyi mezőt.

Adja meg a nevét, e-mail címét, az Üzenet mezőben pedig az Ön által fontosnak tartott információkat.

Önéletrajzát, motívációs levelét a Dokumentumok mezőnél tudja feltölteni a Fájl csatolása gombra kattintva.

Ezután kérjük, az Ellenőrzés mezőnél írja be a képen megjelenő valamennyi karaktert. Ha tévesen gépelte be ezeket, lehetősége van az újonnan megjelent karakterek ismételt megadására.

Sikeres ellenőrzés után kérjük, kattintson a Jelentkezés gombra!

A jelentkezésről hamarosan a megadott e-mail címére egy levél érkezik.


3. Hiányzó adatok pótlása

A feltöltött önéletrajzból az Ön kényelme érdekében karrier rendszerünk automatikusan kigyűjti a jelentkezéshez szükséges adatokat. Amennyiben ez nem lehetséges, kérjük, az e-mailben található linkekre kattintva adja meg a hiányzó adatokat. (A sikeres adatpótlásról megerősítő e-mailt küldünk.)

Amennyiben végzettsége és tapasztalata megfelel a pozíciónak, hamarosan jelentkezünk.


Aktuális állásajánlataink >>