EnglishAAA

A CIB 2008-ban is az év bankja lett!

2008. október 16-án ünnepélyes gálaműsor keretében osztották ki a „MasterCard – Az év bankja, 2008” megmérettetés kilenc kategóriájának díjait.

A CIB Bank a kilenc első helyből kettőt, Az év bankja fődíjat és Az év lakossági elektronikus banki szolgáltatása díjat, valamint négy második helyezést nyert el!

Az idén minden eddiginél több bank jelentkezett a Magyarországon harmadik alkalommal megrendezett nemes versengésre, amely ma talán a legrangosabb banki megmérettetésének számít. A kilenc kategóriából hétben szakmai zsűri szavazata alapján választották ki a győzteseket. A testület száz tagja a pénzügyi szakterületet, a vállalati/vállalkozási szférát, az államigazgatást és a tudományt, a médiát, valamint a társadalmi szervezeteket képviselő szakemberekből került ki. Két kategóriában nem ez a grémium döntött: „Az év bankára, 2008” díj tulajdonosát a bankvezetők saját soraikból, titkos szavazással választották ki, míg „A legrokonszenvesebb bank, 2008” elismerést a nagyközönség véleménye alapján ítélték oda az arra érdemes banknak. Újdonság, hogy ebben az évben „Az év társadalmilag felelős bankja” díjért is versenybe szálltak a résztvevők. Az e kategóriában beadott jelentkezések azt bizonyítják, hogy a társadalmi szerepvállalás egyre fontosabb helyet foglal el a pénzintézetek céljai között.

Mastercard – Az év bankja 2008.: 1. CIB Bank
Az év lakossági elektronikus banki szolgáltatása: 1. CIB Bank

    

2. helyezés:

  • Az év leginnovatívabb bankja
  • Az év lakossági hitelterméke
  • Az év lakossági megtakarítási terméke
  • Az év lakossági folyószámla terméke