Számoljon velünk!

Hitel összege
Futamidő
  
Havi törlesztőrészlet:
THM: %
 • Kérjen visszahívást!

Ingyenes telefonos előbírálat

Regisztráljon és Munkatársaink 1 órán belül visszahívják Önt munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Kérjük, jelölje meg azon feltételeket, melyek igazak Önre:
Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve. Személyi kölcsön szakértőnk felhívja Önt, válaszol kérdéseire, és amennyiben Ön úgy dönt, rögzíti igénylését.


* Kedvezmények (A 2016.03.21-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében)

AKTIV100 kamatkedvezmény

 

A 2016.03.21-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 6% pontos kedvezményt biztosít a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből.

 

Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 100.000,-Ft, azaz százezer forint összeg jóváírásra kerül az adósnak a kölcsönszerződésben megjelölt vagy a kölcsönszerződésben meghatározott típusú bankszámlák közül, a kölcsönszerződés aláírását követően nyitott bankszámláján.

Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség nem teljesíthető készpénzes befizetés útján, valamint az adós saját bankszámlái közötti átvezetés útján.

A jóváírás első ellenőrzésére a folyósítást követő harmadik naptári hónap utolsó napján kerül sor. A további ellenőrzésekre mindig az előző vizsgálatot követő harmadik naptári hónap utolsó napján kerül sor. A Bank azt vizsgálja, hogy az elvárt jóváírási kötelezettség teljesítése a vizsgált időszakban (folyósítást követő három naptári hónapban legalább egyszer, a további három naptári hónapokra vonatkozóan legalább kétszer) teljesült-e. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén az Üzletfél a kamatkedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességi naptól kezdve a futamidő végéig nem jogosult, és a kamatkedvezmény nélkül számított törlesztőrészlet megfizetésére köteles a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő második törlesztési esedékességtől.

 

Teljes hiteldíj mutató (THM) az AKTIV100 kamatkedvezmény figyelembevételével3:

       - 500 ezer forint, 3 éves futamidővel

 14,00%

       - 3 millió forint, 5 éves futamidővel

14,00%

 

 

PRÉMIUM250 kamatkedvezmény

 

A 2016.03.21-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében az igényléskor minimum 250.000Ft igazolt havi nettó jövedelem esetén a Bank 6% pontos kedvezményt biztosít a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből. A kedvezmény a futamidő végéig jár.

 

Teljes hiteldíj mutató (THM) a PREM250 kamatkedvezmény figyelembevételével3:

       - 500 ezer forint, 3 éves futamidővel

 14,00%

       - 3 millió forint, 5 éves futamidővel

14,00%

 

 

AKTIV250 kamatkedvezmény

 

A 2016.03.21-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében az igényléskor minimum 250.000Ft igazolt havi nettó jövedelem esetén továbbá a kölcsön futamideje alatti havi jóváírási kötelezettség teljesítése esetében a Bank 10,09% pontos kedvezményt biztosít a sztenderd Éves Ügyleti Kamat mértékéből.

 

Az Üzletfél a havi jóváírási kötelezettséget akkor teljesíti, ha havonta legalább 250.000Ft, azaz kettőszázötvenezer forint összeg jóváírásra kerül az adósnak a kölcsönszerződésben megjelölt vagy a kölcsönszerződésben meghatározott típusú bankszámlák közül, a kölcsönszerződés aláírását követően nyitott bankszámláján.

Az elvárt havi jóváírási kötelezettség több jóváírás útján is teljesíthető. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség nem teljesíthető készpénzes befizetés útján, valamint az adós saját bankszámlái közötti átvezetés útján.

A jóváírás első ellenőrzésére a folyósítást követő harmadik naptári hónap utolsó napján kerül sor. A további ellenőrzésekre mindig az előző vizsgálatot követő harmadik naptári hónap utolsó napján kerül sor. A Bank azt vizsgálja, hogy az elvárt jóváírási kötelezettség teljesítése a vizsgált időszakban (folyósítást követő három naptári hónapban legalább egyszer, a további három naptári hónapokra vonatkozóan  legalább kétszer) teljesült-e. Az elvárt havi jóváírási kötelezettség teljesítésének elmaradása esetén az Üzletfél az AKTIV250 kamatkedvezményre a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő első törlesztési esedékességi naptól kezdve a futamidő végéig nem jogosult, azonban automatikusan jogosult a PRÉMIUM250 kamatkedvezményre. Az AKTIV250 kamatkedvezmény nélküli, de PRÉMIUM250 kamatkedvezménnyel számított törlesztőrészlet megfizetésére az Üzletfél a rendszeres felülvizsgálat időpontját követő második törlesztési esedékességtől köteles.

AKTIV250 kedvezmény kizárólag 500.000Ft igényelt és folyósított hitelösszegtől vehető igénybe.

Teljes hiteldíj mutató (THM) az AKTIV250 kamatkedvezmény figyelembevételével3:

       - 500 ezer forint, 3 éves futamidővel

 9,41%

       - 3 millió forint, 5 éves futamidővel

9,41%

 

 

MAGNIFICA kamatkedvezmény

 

A 2016.03.21-től a Magnifica üzletfél által igényelt és a kölcsön folyósításakor is magnifica státuszban lévő üzletfél esetében a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön sztenderd Éves Ügyleti Kamatának mértékéből a Bank 11,09% pontos kedvezményt biztosít. MAGNIFICA kedvezmény kizárólag 500.000Ft igényelt és folyósított hitelösszegtől vehető igénybe.

A kedvezmény a futamidő végéig jár.

 

Teljes hiteldíj mutató (THM) a MAGNIFICA kamatkedvezmény figyelembevételével3:

       - 500 ezer forint, 3 éves futamidővel

 8,31%

       - 3 millió forint, 5 éves futamidővel

8,31%

 


 

Reprezentatív példa:

 

Hitelkamat

Hitelösszeg

Futamidő

Törlesztőrészlet

THM

Standard ügyleti kamat figyelembe vételével, kedvezmények nélkül

18,99%

800 000Ft

60 hó

20 864Ft

21,05%

AKTIV100 kamatkedvezmény figyelembe vétele esetén

12,99%

800 000Ft

60 hó

18 272Ft

14,00%

PRÉMIUM250 kamatkedvezmény és a havi jóváírás vállalása esetén

12,99%

800 000Ft

60 hó

18 272Ft

14,00%

AKTIV250 kamatkedvezmény és a havi jóváírás vállalása esetén

8,90%

800 000Ft

60 hó

16 616Ft

9,41%

MAGNIFICA kamatkedvezmény és a havi jóváírás vállalása esetén

7,9%

800 000Ft

60 hó

16 225Ft

8,31%


Standard ügyleti kamat figyelembe vétele esetén: Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 451 858 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 251 858 Ft.

 


Az AKTIV100 kamatkedvezmény esetén:

Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 296 340 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 096 340 Ft. A kamatkedvezményhez kapcsolódó havi jóváírási kötelezettség nem teljesítése esetén a kamatkedvezményt az üzletfél elveszíti, mely a kamat módosulásával jár.

A feltüntetett THM érték és a példa kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és a jelölt hitelkamat figyelembevételével történt.

 

A PRÉMIUM250 kamatkedvezmény esetén:

Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 296 340 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 1 096 340 Ft. A kamatkedvezményt a Bank a futamidő végéig nyújtja.

A feltüntetett THM érték és a példa kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és a jelölt hitelkamat figyelembevételével történt.

 

Az AKTIV250 kamatkedvezmény esetén:

Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 196 952 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 996 952 Ft. A kamatkedvezményhez kapcsolódó havi jóváírási kötelezettség nem teljesítése esetén a kamatkedvezményt az üzletfél elveszíti, mely a kamat módosulásával jár.

A feltüntetett THM érték és a példa kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és a jelölt hitelkamat figyelembevételével történt.

 

A MAGNIFICA kamatkedvezmény esetén:

Hitelkamat típusa: fix, a hitel teljes díjában foglalt kamat összege: 173 491 Ft, a fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 973 491 Ft. A kamatkedvezményt a Bank a futamidő végéig nyújtja.

A feltüntetett THM érték és a példa kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és a jelölt hitelkamat figyelembevételével történt.


 [3] A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltüntetett THM érték kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és az érvényes ügyleti kamat figyelembe vételével történt.


** A CIB Hitelvonalon történt előbírálat során az érdeklődő által megadott információk alapján a CIB Előrelépő Személyi Kölcsön alapfeltételeinek és az érdeklődő jövedelmi helyzetén alapuló hitelképességnek a vizsgálata történik. Amennyiben az érdeklődő által megadott információk és az igénylés során benyújtott dokumentumok között eltérés van, a Bank döntése módosulhat, a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.


Mire fordítható?

Az Ön által kiválasztott, tetszőleges célra, így például:

 • Lakásfelújításra
 • Autó vagy motor vásárlására
 • Bútor vagy műszaki berendezések vásárlására
 • Családi esemény megvalósítására (pl. esküvő, utazás)
 • Egészségügyi célokra (pl. fogászati kezelés, műtéti beavatkozás)
 • KertátalakításraIgénylési feltételek

Alapfeltételek:

 • Állandó magyarországi lakcímmel rendelkező, devizabelföldi magánszemély
 • Életkor: 20 éves életkor betöltése az igényléskor, s a hitel futamidejének végén nem töltheti be a 72. életévet. Amennyiben a hitel futamidejének végén az adós betölti a 72. életévet, akkor olyan adóstárssal igényelhető, aki igényléskor betöltötte már a 20. életévét, s a hitel futamidejének lejáratakor nem töltötte be a 72. életévet és a személyi kölcsön további igénylési feltételeinek megfelel.
 • Magánszemély nyilatkozata, hogy hozzájárul az adatai Központi Hitelinformációs Rendszerből történő, más referenciaadat-szolgáltató általi átvételéhez
 • Magánszemélyről a Központi Hitelinformációs Rendszerben nincs negatív és/vagy adósságrendezési eljárással kapcsolatos információ
 • A Bank az ügyfelet hitelképesnek tartja, mely döntés során a Bank figyelembe veszi a Központi Hitelinformációs Rendszerből kapott adatokat, a magánszemély által megadott jövedelmi adatokat és a CIB Csoport nyilvántartásaiban szereplő adatokat.

Igénylési feltétel:

 • Pozitív alapfeltétel vizsgálat
 • Legalább 3 hónapos folyamatos határozatlan idejű munkaviszony a jelenlegi munkahelyen. Cégtulajdonos esetén 12 hónapos folyamatos tevékenység azonos tevékenységi körben.
 • Minimum havi nettó jövedelem összege:

Igénylőnként a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére a jövedelem megszerzésének hónapjára megállapított mindenkori minimálbér nettó összegének megfelelő mérték,

 • 2015. évben megszerzett jövedelem esetén: 68 775 Ft.
 • 2016. évben megszerzett jövedelem esetén: 73 815 Ft

Az igényléshez szükséges dokumentumok:

 • Érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány
 • * Utolsó három havi jövedelemjóváírást tartalmazó bankszámlakivonat:
  • alkalmazottak esetén: munkaviszonyból származó jövedelem jóváírás
  • nyugdíjasok esetén: nyugdíjjóváírás
  • Ha az adós vagy jövedelmével részt vevő adóstárs a CIB-nél vezetett folyószámlával rendelkeznek, nem kell az igénylés során bankszámlakivonatot benyújtaniuk a CIB számlára érkező jövedelem/nyugdíjjóváírásról
  • Abban az esetben, ha nem az adós vagy jövedelmével részt vevő adóstárs nevére szól a bankszámlakivonat adott banktól igazolás szükséges arról, hogy az ügyfél rendelkező vagy társtulajdonos a számlán
 • Munkáltatói igazolás: 1.000.000Ft feletti igénylés esetén szükséges, amennyiben még nem érkezik legalább 3 hónapja CIB folyószámlára a rendszeres jövedelem/bevétel.
 • Nyugdíjasok: nyugdíjértesítő, illetve határozat nyugdíj megállapításról
 • Cégtulajdonos, családi vállalkozásban dolgozó esetében: előző adóévre vonatkozó, az adóhatóság által (NAV) kiállított magánszemély személyi jövedelemadó igazolás szükséges
 • Abban az esetben, ha az igénylő a Ptk. szerinti közeli hozzátartozó alkalmazásában áll, úgy az előző adóévre vonatkozó, az adóhatóság által (NAV) kiállított magánszemély személyi jövedelemadó igazolás bekérése is kötelező.


Letölthető dokumentumokJogi információk

Teljes hiteldíj mutató (THM)*

- 500 ezer forint, 3 éves futamidővel

21,05%

- 3 millió forint, 5 éves futamidővel

21,05%*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltüntetett THM érték kiszámítása a jelölt hitelösszeg, futamidő és az érvényes ügyleti kamat figyelembe vételével történt.


A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönre vonatkozó részletes feltételeket az Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Ingatlanfedezettel nem biztosított hitel- és kölcsönszerződésekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat és a devizabelföldi magánszemélyek CIB Előrelépő Személyi Kölcsöneire vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza.

Felhívjuk szíves figyelmét a "Hasznos tanácsok hitelfelvétel előtt" elnevezésű tájékotatónkra, amely CIB24-en, a www.cib.hu honlapunkon és a Bankfiókjainkban érhető el.

Amikor az igényelt kölcsön összegéről dönt, kérjük, hogy az egész háztartása teljes teherviselő képességét vegye figyelembe, hiszen egy nem várt rendkívüli esemény (munkanélküliség, tartós betegség) miatt megnehezülhet a kölcsön törlesztése.

A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.