EnglishAAA


CIB Duó, CIB Duó Plusz, CIB Duó ECO Megtakarítás

Két összeillő hang, mesteri hangszerelés, egy fülbemászó dallam... Ilyen jó párosításokból születnek azok a dalok, amiket még évek múlva is szívesen dúdolunk. Most szeretnénk bemutatni egy összecsengő párost a pénzügyek világából. 

Ismerje meg a CIB Duó Megtakarítási ajánlatokat melyek a bankbetétek és a befektetések tulajdonságait ötvözve nyújtanak magasabb betéti kamatot és kedvező hozamlehetőséget!


 • Ismerje meg!
 • Megtakarítás igényei szerint!
 • Hogyan veheti igénybe?

Válasszon igényeihez illeszkedő megtakarítást!

CIB Duó Megtakarítás

A CIB Duó Megtakarítás konstrukció az alábbi feltételekkel vehető igénybe2:


Megtakarítás összetétele

Kamat a betéti részre

Futamidő a betéti részre

Minimum leköthető összeg a betéti részre

CIB Aranybetét

 • Egyharmad rész: betét
 • Kétharmad rész: befektetés1

3,00%
(EBKM: 3,04%)

2 hónap

100 000 Ft


Az ajánlat másik elemét képező állampapírok, illetve befektetési alapok hozama változó lehet. A befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függ. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra. Az állampapírok lejárat előtti értékesítése esetén elérhető hozam akár jelentősen elmaradhat a lejáratig való tartással realizálható hozamtól, illetve akár veszteséggel is járhat.
A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 2 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább, melynek aktuális értéke 0,01% (EBKM: 0,01%).


CIB Duó Plusz Megtakarítás

A CIB Duó Plusz Megtakarítás az alábbi feltételekkel vehető igénybe, kizárólag új összeg3 befektetése esetén2:


Megtakarítás összetétele      

Kamat a betéti részre  

Futamidő a betéti részre    

Minimum leköthető összeg a betéti részre 

CIB Duó Plusz Megtakarítás

 • Egyharmad rész: betét
 • Kétharmad rész: befektetés1

3,00% (EBKM: 3,02%) 

6 hónap

100 000 Ft

A konstrukció igénybevételéhez - mind a betét lekötéséhez, mind a befektetési termékek vásárlásához/jegyzéséhez - a betét lekötését megelőző 30 napon belül bankon kívülről történő utalásból vagy készpénzbefizetésből az ügyfél CIB Banknál vezetett számláján jóváíródott összeg használható fel.

A betéti rész futamideje alatt (6 hónap) szükséges a vásárolt/jegyzett befektetési termék megléte.

Az ajánlat másik elemét képező állampapírok, illetve befektetési alapok hozama változó lehet. A befektetési alapok hozama az alapokban lévő befektetési eszközök hozamától függ. Az alapok múltbeli hozama nem jelent garanciát a jövőbeni hozamra. Az állampapírok lejárat előtti értékesítése esetén elérhető hozam akár jelentősen elmaradhat a lejáratig való tartással realizálható hozamtól, illetve akár veszteséggel is járhat.

A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 6 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább.


A betéti rész mellé az alábbi befektetési termékek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet:


CIB Alapok

Eurizon EasyFund Alap

ÁllampapírokCIB-TIPP

A befektetési részben választhat tőkevédett befektetési alapjaink közül is, melyek alkalmasak lehetnek a befektetési kockázatok csökkentésére. A tőkevédett alapok esetében az alap lejáratakor érvényesíthető tőkevédelem a megvásárolt befektetési jegyek névértékére vonatkozik.CIB Duó ECO Megtakarítás

A CIB Duó ECO Megtakarítás konstrukció az alábbi feltételekkel vehető igénybe2:


Megtakarítás összetétele Kamat a betéti részre Futamidő a betéti részre
Minimum leköthető összeg a betéti részre

CIB  Duó ECO Megtakarítás

 • Fele rész: betét
 • Fele rész: aktuálisan jegyezhető Kamatozó Kincstárjegy
6,00% (EBKM: 6,15%) 2 hónap
100 000 Ft • A CIB Duó ECO Megtakarítást akkor igényelheti, ha CIB ECO bankszámlát nyit, illetve ha CIB ECO bankszámlára vált.
 
Nyisson CIB ECO bankszámlát!

Fontos, hogy a számlanyitásnak/számlaváltásnak a lekötést megelőző 30 napban kell megtörténnie. A kombinált betét lényege, hogy legalább a betétben elhelyezett összeggel megegyező összegben Kamatozó Kincstárjegyet kell jegyeznie.
 • A betét lekötéséhez, illetve a Kamatozó Kincstárjegy jegyzéséhez használt összeg nem származhat a betétlekötés időpontja előtt 30 napon belül visszaváltott, vagy értékesített CIB Befektetési Alapokból és Eurizon Easy Fund Befektetési Alapokból.
 • A betéti rész futamideje alatt (2 hónap) a jegyzett  Kamatozó Kincstárjegyet meg kell tartani.
 • Egy ügyfél egyszer veheti igénybe a CIB Duó ECO Megtakarítást. Fontos, hogy közös tulajdonú bankszámla esetén – függetlenül a tulajdonosok számától – az adott bankszámla tekintetében egyszer lehet igénybe venni a terméket.

A betétek eseti vagy megújuló betétként is leköthetőek. Megújuló lekötés esetén az első kamatperiódust követő kamatperiódusokban a betét a mindenkor hatályos 2 hónapos nem akciós Classic Betét kamataival kamatozik tovább.

ÁllampapírokA CIB Duó Megtakarításokkal egyszerre tehet félre rövid és hosszú távon,

 • ugyanis pénze egyik részét rövidtávú lekötött betétben,
 • másik részét pedig befektetési jegyben vagy állampapírban tarthatja.

Miért előnyös a CIB Duó Megtakarítás és a CIB Duó Plusz Megtakarítás?

 • Magasabb, akár 3,00%-os kamatot biztosítunk a betéti részre CIB Duó Megtakarítás esetén 2 (EBKM: 3,04%), CIB Duó Plusz Megtakarítás esetén 6 (EBKM: 3,02%) hónapos futamidőre.
 • A befektetési rész kedvező hozamlehetőséget kínál.
 • A befektetési eszközöket megtakarítási igényeihez és kockázatvállalási hajlandóságához igazodva állíthatja össze.
 • Bankunk több mint 35 éves pénzügyi szakértelmére és tőkeerős, megbízható anyabanki hátterünkre építve kezeljük megtakarítását.


Miért előnyös a CIB Duó ECO Megtakarítás?

 • Magasabb, 6,00%-os (EBKM: 6,15%) kamatot biztosítunk a betéti részre CIB Duó ECO Megtakarítás esetén 2  hónapos futamidőre.

 • A befektetési részben KKJ jegyezhető, ami szintén kedvező hozamlehetőséget kínál.
 • Bankunk több mint 35 éves pénzügyi szakértelmére és tőkeerős, megbízható anyabanki hátterünkre építve kezeljük megtakarítását.

Hogyan veheti igénybe a CIB Duó Megtakarítási ajánlatokat?

 • A betétlekötéshez hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, vagy fáradjon be bármely CIB bankfiókba.
 • A befektetési termékek megvásárlására, illetve jegyzésére vonatkozó tranzakciós megbízást is a betételhelyezés napján szükséges megadnia.2

 • Hívjon bennünket!
 • Fiókkereső

Segíthetünk? Keressen bennünket!

(+36 1) 4 242 242

Foglaljon időpontot bankfiókunkba!


Időpontfoglalás


Kiemelt Befektetői Információk

Kamattájékoztató


Kérjük, olvassa el a CIB Bank Zrt. által közzétett Kiemelt Befektetői Információkat a CIB Duó, Duó Plusz, illetve a Duó ECO Megtakarításról, továbbá az Általános Tájékoztatót a befektetési lehetőségekről és kockázatokról. Befektetési döntése meghozatala előtt tájékozódjon, mérlegelje tervezett befektetése tárgyát, kockázatát, befektetése tárgyának megszerzéséhez, tartásához, értékesítéséhez kapcsolódó díjakat. A befektetési alapok múltbeli hozamára vonatkozó megállapítások a normál piaci viszonyok melletti teljesítményt jelzik, de nem jelentenek garanciát a jövőbeni teljesítményre.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja.

A részletes feltételeket a magánszemélyek és egyéni vállalkozók forint lekötött betéteire vonatkozó Kamattájékoztató, a betéti szerződés részletes leírását a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Betétekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat tartalmazza.

1 A befektetési rész CIB Befektetési Alapokból (kivéve CIB Pénzpiaci Alap, CIB Euró Pénzpiaci Alap, CIB Hozamgarantált Betétalap), Eurizon EasyFund Alapokból vagy a CIB Banknál jegyzett állampapírokból állítható össze.

2 A betétlekötéshez CIB Banknál vezetett folyószámla, a befektetési termékek megvásárlásához pedig befektetési számla megléte szükséges.

3 A konstrukció igénybevételéhez - mind a betét lekötéséhez, mind a befektetési termékek vásárlásához/jegyzéséhez - a betét lekötését megelőző 15 napon belül bankon kívülről történő utalásból vagy készpénzbefizetésből az ügyfél CIB Banknál vezetett számláján jóváíródott összeg használható fel.

A Magyar Állam által kibocsátott értékpapírok információs összeállításai a www.akk.hu oldalon érhetők el. Kérjük, hogy az alapokkal/részalapokkal kapcsolatos kockázati tényezőket, az alapok/részalapok befektetési politikáját olvassa el az alapok/részalapok tájékoztatójában, kezelési szabályzatában! A befektetési jegyek forgalmazási költségeit, az alapok/részalapok tájékoztatóját, kezelési szabályzatát, az alapok/részalapok befektetési jegyeinek magyarországi forgalmazására vonatkozó szabályokat, portfóliójelentéseit, éves, féléves jelentéseit, az alapokra/részalapokra vonatkozó kiemelt befektetői információkat a www.cib.hu internetes oldalon tesszük elérhetővé. A befektetési jegyek forgalmazása tekintetében a Bank mindenkor hatályos Befektetési Szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzata és Díjjegyzéke az irányadó. A befektetési döntést minden esetben a befektető hozza meg. Sem a CIB Bank Zrt.-t, sem az alapok/részalapok alapkezelőit nem terheli semminemű felelősség a befektető által hozott befektetési döntésekért, azok eredményéért, a befektetések kiválasztásából, illetőleg a piaci fejleményekből esetlegesen bekövetkező károkért. A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. tevékenységi engedély száma: PSZÁF III/100.036-4/2002. A CIB Bank befektetési és a kiegészítő szolgáltatási engedély száma: III/41.044-10/2002, 2002. december 20.


Fiókkereső

Letölthető fióklista »GPS koordináták (POI) »