EnglishAAA

CIB MasterCard Gold Hitelkártya

Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

 

Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható. A CIB Hitelkártyával viszont a bank pénzét használhatja akár 45 napig kamatmentesen1. Ráadásul, amíg Ön hitelkártyájával vásárol, megtakarított pénze befektetéseiben kamatozhat.

1Tájékoztatjuk, hogy a 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási és átutalási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.


20%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 20%-os, az akciós időszakra összesen maximum 15 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában, az 1%-os jóváíráson felül.

Tudjon meg többet!

 


Minden részletében kedvező!

  • Nem szükséges bankszámlát nyitnia, sem a CIB Bankhoz utalnia fizetését.
  • Rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, hiszen választása szerint fizethet egy összegben vagy havonta - legalább a fennálló tartozás 5%-át, de minimum 3000 Ft-ot elérő - változó összegű részletekben is.
  • Vásárlásai után visszatérítést kap! Részletek >>
  • A vásárlásra elköltött összeg akár 45 napig kamatmentes, azaz a vásárlások összegére a Bank nem számít fel kamatot, ha a fordulónapon fennálló tartozás2 összegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Közüzemi számlák rendezése: A CIB Hitelkártya kerete terhére akár csoportos beszedési megbízást is adhat, ennek összege a vásárláshoz hasonlóan szintén akár 45 napig kamatmentes, ha a fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi.
  • Lehetősége van társkártyát igényelni. A társkártya-, és a fôkártyabirtokos egyazon hitelkeretet használják! Minden főkártyához 3 darab társkártya igényelhető.

2 Tájékoztatjuk, hogy a tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak, ha ilyen kamatok, díjak vagy költségek felmerültek. A készpénzfelvétel nem kamatmentes tranzakció.

A részletekért olvassa el a Legfontosabb tudnivalók részben leírtakat.A CIB MasterCard Gold hitelkártyához kapcsolódó exkluzív szolgáltatások

 


Soron kívüli ügyintézés a bankfiókban

 • CIB MasterCard Gold Bankkártyával a bankfióki ügyintézéskor gyorsított kiszolgálással, soron kívül fogadjuk, így a bankfiókba érkezve még csúcsidőben sem kell várakoznia, a következő sorszám automatikusan az Öné lesz.


Utasbiztosítás

 • Bármerre is utazik a világban, garantált a gondtalan időtöltése, hiszen CIB MasterCard Gold Bankkártyája díjmentes CIB Utazási Védelem biztosítást is hordoz magában. Ön és vagyontárgyai automatikusan biztosítási védelem alatt állnak az utazás első pillanatától. Ráadásul, magasabb biztosítási összegeket nyújt, mint amit az egyéb bankkártyákhoz igényelhető biztosítások adnak.

Kiterjesztett Garancia Szolgáltatás - ÚJ!

 • 2014. augusztus 11-től érvényes díjmentes szolgáltatás, melyet a Europ Assistance Biztosító nyújt. Amennyiben a feltételekben felsorolt műszaki és háztartási cikkek vásárlásakor a termék vételárát CIB Mastercard Gold hitelkártyával fizeti, az 1 vagy 2 éves gyári garanciát további 1 évvel meghosszabbítjuk. Részletek >>

Autós asszisztencia

 • Gépkocsival történő utazásai során Gold kártyás ügyfélként állandó védelemben részesül. Ha baleset vagy üzemzavar miatt útközben problémája akadna autójával, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Autós Asszisztencia szolgáltatással egyszerűen és gyorsan kaphat segítséget, valamint szükség esetén akár csereautót is Magyarországon és Európa szinte valamennyi országában.


Háztartási asszisztencia

 • Csőtörés, gázszivárgás vagy más háztartási baleset a legváratlanabb pillanatban, otthonában is érheti. Tudja, mit tenne, ha hétvégén, az éjszaka közepén arra ébredne, hogy víz árasztotta el a lakását? Tudná-e, hogy hol kell a vizet elzárni, kit kell hívni, elfogadja-e majd a számlát a biztosító, és ki végzi majd el a helyreállítást? CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfélként nem probléma, ha nem tudja mindegyik kérdésre azonnal a választ. A CIB Gold Háztartási Asszisztencia szolgáltatás ilyen helyzetekben is éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll.


Orvosi asszisztencia

 • Előfordult már Önnel, hogy jól jött volna egy orvos a háznál? Ha nem biztos benne, hogy a problémájával orvoshoz kell fordulnia, az aranykártyájához tartozó CIB Gold Orvosi Asszisztencia szolgáltatásnak köszönhetően telefonon bármikor kérhet szakmai tanácsot. A vonal végén aktívan praktizáló, gyakorlott orvosok várják hívását, és azonnal válaszolnak kérdéseire.


MasterCard Premium Selection program

 • Aranykártyával rendelkező ügyfelünkként a MasterCard Premium Selection program különleges ajánlataival is a kedvében járunk: válogasson a program folyamatosan megújuló, exkluzív kedvezményei, állandó és időszakos ajánlatai közül. A program ajánlatairól itt olvashat.


MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váró

 • CIB MasterCard Gold Bankkártyája felmutatásával megnyílik Ön előtt a MasterCard Lounge exkluzív repülőtéri váróhelyiség, ahol a zsúfolt, zajos váró és a kényelmetlen repülőtéri székek helyett egy csendes, szeparált luxustérben töltheti az indulás előtti időt. Használhatja az ingyenes WiFi szolgáltatást, rendelhet a térítésmentes büfé kínálatából, vagy akár egy kényeztető masszázsfotelben ülve, magazinokat lapozgatva is várhatja a beszállást. (A MasterCard Lounge szolgáltatásairól itt olvashat.)


Avis és Hertz nemzetközi Gold klubtagság

 • Aranykártyás ügyfélként az Avis és a Hertz Autókölcsönző is egyedi kedvezményekkel és ajándék klubtagsággal várja, melynek birtokában mindkét társaságnál kedvezmények illetik meg a legjobb nemzetközi díjakból, valamint a Hertz Autókölcsönzőnél magasabb kategóriás autót is választhat az alacsonyabb kategóriás modell árán. Részletek >>


Tensi vásárlási kedvezmények

 • Kizárólag CIB MasterCard Gold Bankkártyával részesülhet a Tensi Utazási Iroda kiterjedt partneri hálózata által kínált kiváltságokban is: éttermek, ruházati üzletek és egyéb szolgáltatók kedvezményes ajánlatai várják. Az elfogadóhelyek részletes listáját megtalálja a www.tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon.


Tensi utazási kedvezmények

 • A Tensi Utazási Iroda által csak CIB Gold bankkártyával rendelkező ügyfeleknek kínált különleges állandó, illetve időszakos utazási ajánlatok széles palettájáról is válogathat, Észak-Amerikától Indiáig. 
 • A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a http://tensi.hu/htmls/klubcib.html oldalon. A Tensi egyedi kedvezmények részleteiről a www.tensi.hu oldalon a Kapcsolatok/Utazási szolgáltatások/Tensi Klub/CIB exkluzív ajánlat menüpont alatt tájékozódhat. (http://www.tensi.hu/htmls/tensi_klub.html )

 


Töltse le a MasterCard Úti Tippek alkalmazást, mely számos hasznos funkcióval segíti Önt utazásai során!

Kérdése van? Kártyát igényelne? Keressen bennünket!

Várjuk bankfiókjainkban

Foglaljon időpontot bankfiókunkba most!   Időpontfoglalás

  Banki ügyintézéshez foglaljon időpontot előre honlapunkon vagy CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével. Így kényelmesen és várakozás nélkül, a kiválasztott bankfiókban, az Ön számára legalkalmasabb időpontban tudja intézni pénzügyeit.

Hívjon bennünket!


  Hívja a CIB24 (+36 1) 4 242 242-es telefonszámát! Amennyiben már ügyfelünk, azonosítást követően az  1.4. menüpontban igényelheti a CIB Gold hitelkártyát. 

   (+36 1) 4 242 242

Kérjen visszahívást!

  Munkatársaink a következő munkanapon az Ön által kiválasztott időpontban visszahívják.


Már ügyfelünk? Igényelje CIB Internet Bankon most!

  CIB Gold Hitelkártya igényléséhez válassza a Szolgáltatások / Kártya / Igénylés / Hitelkártya menüpontot, itt rögzítheti igénylését akár most rögtön!

További információk

 

Kapcsolódó információk

Fontos telefonszámok

CIB Gold Asszisztencia:
(+36 1) 236 7575

CIB Utazási Védelem:
(+36 1) 501 1501

 THM: MasterCard Gold: 39,82%

A CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat,  a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza. A feltüntetett THM érték számítása 750 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történik.

A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.  

Felhívjuk szíves figyelmét a "Hasznos tanácsok hitelfelvétel előtt" elnevezésű tájékoztatónkra, mely a kapcsolódó dokumentumok között érhető el.

A CIB MasterCard Gold bankkártyákhoz tartozó asszisztencia szolgáltatások ügyféltájékoztatója és biztosítási feltételei itt található.


*A "CIB MasterCard Gold Bankkártya" kifejezés alatt a lakossági ügyfelek számára elérhető CIB MasterCard Gold Betéti Bankkártyák és CIB MasterCard Gold Hitelkártyák együttesen értendőek.

CIB MasterCard Gold betéti társkártya éves díja 14 190 Ft, CIB MasterCard Gold Hitelkártya társkártya éves díja 12 400 Ft.

Hitelkártya esetén a Teljes Hiteldíj Mutató: 39,82%

A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A CIB MasterCard Gold Hitelkártyára  vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 Ft hitelösszeg, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15600 Ft összegű főkártya díj, 250 Ft havi zárlati díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 967 822 Ft. A hitelkamat típusa változó.

A kedvezmény részletes feltételeit betéti bankkártya esetében a magánszemélyek részére szóló Bankkártya Kondíciós Lista, hitelkártya esetében a magánszemélyek részére szóló CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Kondíciós Lista tartalmazza.

További információt a CIB Bank honlapján (www.cib.hu) talál.