EnglishAAA


CIB Café Hitelkártya

Belegondolt már, mennyi tárgyat használunk nap mint nap, amelyek könnyebbé és kényelmesebbé teszik az életünket? Ez alól bankkártyánk sem kivétel: mindig kéznél van, és bármikor a rendelkezésünkre áll, ha szükség van rá.

 • Terméktájékoztató
 • Kedvezmények kártyájához
 • Hasznos

 

Széleskörűen elfogadott dombornyomott hitelkártya, amely már a mindenkori nettó minimálbért elérő jövedelemtől igényelhető.

 

5%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 5%-os, az akciós időszakra összesen maximum 10 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában. 

Tudjon meg többet!

 


Használja kamatmentesen a bank pénzét, rugalmas visszafizetési lehetőséggel.

 • A vásárlásait választása szerint visszafizetheti kamatmentesen egy összegben a vásárlás utáni hónapban, vagy azt követően havonta, változó összegű részletekben is.
 • Ha a türelmi időszak végéig kiegyenlíti a teljes felhasznált összeget, vásárlásai után nem számítunk fel kamatot, azaz kamatmentesen használta a bank pénzét - ez maximum 45 napos1 kamatmentességet jelent.

 

A hitelkártya működésével kapcsolatos hasznos információkról többet olvashat a "Hasznos fülön"


 

Mire használja?

 • Bankkártyájával kényelmesen vásárolhat itthon és külföldön, a bank a kártyás vásárlásért nem számít fel díjat
 • Internetes vásárlásra is alkalmas.
 • Hitelkártya számlájáról megadhat átvezetési, átutalási és csoportos beszedési megbízást is.
 • A hitelkártya elsősorban a fentiekre szolgál, de készpénz felvételére is alkalmas. A hitelkártyával történő készpénzfelvételnek minden esetben díja van, és a tranzakció napjától kezdve kamatozik.

 

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak akik:
  • Átmeneti készpénz hiányában is szeretnének vásárolni.
  • A nagyobb, egyösszegű kiadásokat több részletben szeretnék visszafizetni.
  • Biztonsági tartalékként akarják fenntartani keretüket.
  • Kedvezményesen szeretnének vásárolni.


Igénylés:

Igényeljen CIB Café Hitelkártyát bankfiókban, CIB24 telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy indítsa el igénylését CIB Internet Bankon keresztül már a mindenkori minimálbértől (jelenleg 84 788 Ft) is. Igényelhető hitelkeret 200 000 Ft - 1 000 000 Ft.


Milyen feltételekkel igényelhetek?

CIB Café Hitelkártyát minden állandó magyarországi lakcímmel rendelkező, devizabelföldi magánszemély igényelhet, aki:

 • 20-65 év2 közötti.
 • Minimum havi 84788 Ft nettó jövedelemmel rendelkezik.
 • Egy magán és egy munkahelyi telefonos elérhetőséggel rendelkezik.
 • Alkalmazottak esetén legalább 3 hónapos folyamatos, határozatlan idejű munkaviszonya fennáll.
 • Hozzájárul az adatai Központi Hitelinformációs Rendszerből történő, más referenciaadat-szolgáltató általi átvételéhez.
 • Nincs negatív és/vagy adósságrendezési eljárással kapcsolatos információ a Központi Hitelinformációs Rendszerben.


Ön milyen tavaszi kedvezményt választana?

5%

CIB Hitelkártya akciónk keretében 5%-os, az akciós időszakra összesen maximum 10 000 forint visszatérítést1 nyújtunk az Ön által választott termékkategóriában. 

Tudjon meg többet!
Mastercard Priceless Specials program

Regisztráljon a Mastercard Priceless Specials programba, ahol kéthetente megújuló ajánlatok várják.


Hogyan működik a hitelkártyája?

1.     Aktiválja és használja hitelkártyáját.

2.     Minden hónapban egy Ön által választott napon (úgynevezett fordulónapon) a bank összesíti az azt megelőző 30 napban történt költéseket és elkészíti a kivonatot.

1.1.   A fordulónapkor díjmentes SMS üzenetben tájékoztatjuk az egyenlegéről, a minimálisan fizetendő összegről és a fizetési határidőről.

1.2.   A fordulónaptól számítva Önnek 15 nap áll rendelkezésére hogy visszafizesse tartozását, ezt nevezzük türelmi időnek.

3.     Ön dönti el, hogy a hitelkeretéből felhasznált* teljes összeget, vagy annak csak egy részét fizeti vissza. Felhasznált hitelkeretének 5%-át, de minimum 3 000 Ft, vagyis a minimum fizetendő összeget vissza kell fizetnie.

3.1.   Ha az adott 30 napos elszámolási időszakban készpénzfelvétel nem történt, és Ön a fizetési határidőig (45. napig**) a felhasznált hitelkeret teljes összegét megfizeti, nem számítunk fel hitelkamatot az adott elszámolási időszakra.

3.2.   Ha Ön a felhasznált hitelkeret teljes összegét a fizetési határidőig nem, vagy csak részben fizeti meg, úgy hitelkamatot számítunk fel a tranzakció időpontjától kezdődően.

3.3.   A készpénzfelvételi tranzakciók összegére a tranzakció időpontjától kezdődően, annak teljes megfizetéséig hitelkamatot számítunk fel(Nagyítás a képre kattintava!)


* A tartozásba a kártyabirtokos által igénybe vett összege(ke)n felül a bank által felszámított kamatok, díjak, költségek is beleszámítanak.

** A 45 napos kamatmentesség kizárólag azon vásárlási és átutalási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján hajt végre, feltéve, hogy a kártyabirtokos fordulónapon fennálló tartozás összegét határidőre teljes mértékben rendezi. Ettől kezdve a kamatmentes periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken.


 

Gyakori kérdések és válaszok

Mennyi kamatot kell fizetnem?

A hitelkamat a tranzakció terhelésének napjától a visszafizetés időpontjáig kerül kiszámításra a mindenkori Kondíciós Lista kamatlába alapján.

1.     Készpénzfelvétel esetén:

 • hitelkamat terhelése a Hitelkártyaszámlán a számlakivonat készítésének napján történik.

2.     Vásárlás/Utalás esetén:

 • amennyiben a fizetési határidőig a fordulónapon fennálló hiteltartozás teljes egészében törlesztésre kerül, a vásárlásra/fizetésre fordított összegek kamatmentesek;
 • valamennyi, az adott egy hónapos elszámolási periódusban Hitelkártyával fizetett összegre (és a Hitelkártya-számlára terhelt kamatra és díjra) hitelkamat kerül felszámításra, amennyiben a fizetési határidőig törlesztés nem vagy csak részlegesen teljesül.

 

Hogyan tudom befizetni a tartozásom?

A befizetésnek legkésőbb a fizetési határidő napján 18 óráig kell a hitelkártya számára beérkeznie. A befizetés történhet banki átutalással, postai készpénz-átutalási megbízással vagy CIB bankfiókban történő befizetéssel.

 

Mi történik, ha nem fizetem be a minimum fizetendő összeget a fizetésihatáridőig?

Ön fizetési késedelembe esik és a bank késedelmi díjat terhel, valamint a következő naptári napon a hitelkártya korlátozásra kerül addig amíg legalább a minimum fizetendő összeg befizetésre nem kerül.

 

Túlléphető a hitelkeret?

 • Hitelkeret túllépés egyes díjtételek (pl. késedelmes fizetés díja) terhelésekor is előfordulhat.

A bank a hitelkeret túllépésért, hitelkeret túllépési díjat számol fel.


Tudjon meg többet a bankkártya használatáról >>