EnglishAAA

Válassza ki, miből szeretne 20% kedvezményt!

2017. évi első negyedéves CIB hitelkártya akció

Beszerezné a téli ruhatárának legszebb darabjait az év elejei leárazásokon? Előkészülne egy izgalmas tél végi utazásra? Kedvezményesen vásárolna élelmiszert? Válassza ki az Ön számára leginkább inspiráló célt és éljen a lehetőséggel!

20%

Újabb CIB hitelkártya1 akciónkban az Ön által választott üzleti kategóriában 20%-os, az akciós időszakra összesen maximum 15 000 forint visszatérítést nyújtunk, az 1%-os jóváíráson felül!


Mit kell tennie a visszatérítésért?

Regisztráljon és válasszon egyet a következő kategóriák közül:

     


Regisztráció >>
(2017. január 1. és 2017. március 31.  közötti vásárlásokra vonatkozóan)
  • Használja vásárlásaihoz CIB hitelkártyáját 2017. január 1. és 2017. március 31. között, és a választott kategóriában történt forint költéseinek 20%-át, erre az időszakra összesen maximum 15 000 forintot visszatérítünk!CIB-tipp

Nem kell most eldöntenie, melyik vásárlási kategória után szeretné igénybe venni kiemelt ajánlatunkat, elegendő 2017. március 31-ig regisztrálnia honlapunkon.Állandó kedvezmények

Nyolc üzleti kategóriában állandó kedvezményt is biztosítunk: a táblázatban meghatározott CIB hitelkártyájával történő forint vásárlások után 1%-os, negyedévente maximum 5 000 forintos visszatérítést is nyújtunk2, ha a vásárlások összértéke az adott naptári negyedévben elérte a minimum 60 000 forintot.


További kedvezmények

Regisztráljon CIB Hitelkártyájával a MasterCard Priceless Specials3 programba ahol kéthetente frissülő kedvezmények közül válogathat. A kedvezményeket a www.mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon történő regisztráció és kuponok letöltése után a kuponok bemutatásával veheti igénybe.Ha Önnek még nincs CIB Hitelkártyája, akkor igényeljen!

Új CIB MasterCard Gold Hitelkártya vagy CIB Café Hitelkártya4 igénylése esetén az alábbi kedvezményeket5 is igénybe veheti:

0 Ft
  • a főkártya díja az első évben
  • a társkártya díja az első évben, ha a főkártya igénylése is az akciós időszakban történik
  • a havi hitelkártya számlavezetési díj, illetve havi zárlati díj az első évben
  • a CIB Café Hitelkártya Espresso csomag havi díja az első évben

  

A kedvezményes díjak 2017. január 1. és 2017. március 31. közötti igénylés esetén érvényesek. 


Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!


CIB HITELKÁRTYÁVAL TÖRTÉNT FORINT VÁSÁRLÁSOK UTÁNI JÓVÁÍRÁSOK A 2017. JANUÁR 1. ÉS 2017. MÁRCIUS 31. KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN:
1A akció részletes feltételeit  a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó  2017. évi első negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban történő vásárlások után jár.

2A jóváírás részletes feltételeit CIB Café Hitelkártya esetében a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat,  továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista, egyéb CIB hitelkártya esetében a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó vásárlás visszatérítésről szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás az üzleti kategóriákon belül a Kondíciós Listában vagy a Részvételi Szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban történő vásárlások után jár

3 A kedvezményprogramot a MasterCard Europe SA (székhelye: 198/A, Chaussée de Tervuren, 1410 Waterloo, Belgium)  szervezi, a program részletes feltételeit a MasterCard Priceless Specials Kedvezményprogram Magyarországon Általános szerződési feltételek tartalmazza, mely megtalálható a https://mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon . A programnak nem működtetője a CIB Bank Zrt., a bank nem vállal felelősséget a programért, a bank. felelőssége, hogy az ügyfeleit a programról tájékoztassa. 

 

4A CIB Café Hitelkártya és a hozzá kiegészítő szolgáltatásként igényelhető, a jóváírást tartalmazó Espresso Szolgáltatási Csomag részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.


CIB Café Hitelkártya THM: 37,15%, CIB MasterCard Gold Hitelkártya THM: 39,82%

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj és a 300 forint összegű Espresso Szolgáltatási Csomag figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 forint. A hitelkamat típusa változó.

A CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 967 822 forint. A hitelkamat típusa változó.

5A jelenlegi aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a  CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

6Az Élelmiszer kategóriában az 5311 hipermarketek; 5411 élelmiszerbolt, szupermarketek; 5441 édességbolt; 5451 tejtermékbolt; 5462 pékség; 5499 vegyeskereskedés kereskedelmi kódú  besorolásba tartozó kereskedők vesznek részt.

A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.