EnglishAAA

ÖN MILYEN TAVASZI KEDVEZMÉNYT VÁLASZTANA?

2017. évi második negyedéves CIB hitelkártya akció

A szabadba vágyik, feltankolna élményekkel? 

Tavaszi külsőbe öltöztetné otthonát? 

A hosszú tél után egészségére és szépsége ápolására fordítana pénzt? 

Használja CIB hitelkártyáját a tavaszi kedvezményekért!

10%

Újabb CIB hitelkártya1 akciónkban az Ön által választott üzleti kategóriában 10%-os, az akciós időszakra összesen maximum
10 000 forint visszatérítést nyújtunk!


Mit kell tennie a visszatérítésért?

Regisztráljon és válasszon egyet a következő kategóriák közül:

     

(2017. április 1. és 2017. június 30.  közötti vásárlásokra vonatkozóan)
  • Használja a táblázatban meghatározott CIB hitelkártyáját 2017. április 1. és 2017. június 30. között, és a választott kategóriában történt forint költéseinek 10%-át, erre az időszakra összesen maximum 10 000 forintot visszatérítünk.CIB-tipp

Nem kell most eldöntenie, melyik vásárlási kategória után szeretné igénybe venni kiemelt ajánlatunkat, elegendő 2017. június 30-ig regisztrálnia honlapunkon.További kedvezmények

Regisztráljon CIB Hitelkártyájával a MasterCard Priceless Specials2 programba ahol kéthetente frissülő kedvezmények közül válogathat. A kedvezményeket a www.mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon történő regisztráció és kuponok letöltése után a kuponok bemutatásával veheti igénybe.Ha Önnek még nincs CIB Hitelkártyája, akkor igényeljen!

Új CIB MasterCard Gold Hitelkártya vagy CIB Café Hitelkártya3 igénylése esetén az alábbi kedvezményeket4 is igénybe veheti:

0 Ft
  • a főkártya díja az első évben
  • a társkártya díja az első évben, ha a főkártya igénylése is az akciós időszakban történik
  • a havi hitelkártya számlavezetési díj, illetve havi zárlati díj az első évben

 

A kedvezményes díjak 2017. április 1. és 2017. június 30. közötti igénylés esetén érvényesek. 


Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!
1A akció részletes feltételeit  a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó  2017. évi második negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban történő vásárlások után jár.

2 A kedvezményprogramot a MasterCard Europe SA (székhelye: 198/A, Chaussée de Tervuren, 1410 Waterloo, Belgium)  szervezi, a program részletes feltételeit a MasterCard Priceless Specials Kedvezményprogram Magyarországon Általános szerződési feltételek tartalmazza, mely megtalálható a https://mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon . A programnak nem működtetője a CIB Bank Zrt., a bank nem vállal felelősséget a programért, a bank. felelőssége, hogy az ügyfeleit a programról tájékoztassa. 

 

3A CIB Café Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.


CIB Café Hitelkártya THM: 37,15%, CIB MasterCard Gold Hitelkártya THM: 39,82%

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj és a 300 forint összegű Espresso Szolgáltatási Csomag figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 forint. A hitelkamat típusa változó.

A CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 967 822 forint. A hitelkamat típusa változó.

4A jelenlegi aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a  CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.


A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.