Kérjen visszahívást!

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes hívásunkat, számoljunk együtt!
Munkatársaink egy munkanapon belül visszahívják Önt, munkanapokon 9:00-18:00 óra között.

Az "Érdekel!" gombra való kattintással Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az adatkezelési nyilatkozatot. A kattintás még nem jelent azonnal igénylést és semmilyen kötelezettséget Önre nézve.


Mit kell tennie a 20%-os visszatérítésért?

1.

Ha még nincs CIB Hitelkártyája:

Kérjen visszahívást ingyenesen és kötelezettségmentesen a fenti kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Ha van CIB Hitelkártyája5:

Regisztráljon az akcióra és válasszon egyet a kedvezményes kategóriák közül.


2.

Használja CIB hitelkártyáját 2017. január 1. és 2017. március 31. között vásárlásaira, és a választott kategóriában történt forint költéseinek 20%-át, erre az időszakra összesen maximum 15 000 forintot2 visszatérítünk.Hitelkártyás költései során, kérjük, vegye figyelembe háztartása pénzügyi teherbíró képességét!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT a Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó  2017. évi első negyedéves CIB hitelkártya akcióról


CIB HITELKÁRTYÁVAL TÖRTÉNT FORINT VÁSÁRLÁSOK UTÁNI JÓVÁÍRÁSOK A 2017. JANUÁR 1. ÉS 2017. MÁRCIUS 31. KÖZÖTTI IDŐSZAKBAN:
1A akció részletes feltételeit  a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó  2017. évi első negyedéves CIB hitelkártya akcióról szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás üzleti kategóriákon belül részvételi szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban történő vásárlások után jár.

2A jóváírás részletes feltételeit CIB Café Hitelkártya esetében a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat,  továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista, egyéb CIB hitelkártya esetében a CIB Hitelkártyákhoz és Bevásárlókártyákhoz kapcsolódó vásárlás visszatérítésről szóló Részvételi Szabályzat tartalmazza. A jóváírás az üzleti kategóriákon belül a Kondíciós Listában vagy a Részvételi Szabályzatban meghatározott kereskedelmi kódokon belüli, forintban történő vásárlások után jár

A kedvezményprogramot a MasterCard Europe SA (székhelye: 198/A, Chaussée de Tervuren, 1410 Waterloo, Belgium)  szervezi, a program részletes feltételeit a MasterCard Priceless Specials Kedvezményprogram Magyarországon Általános szerződési feltételek tartalmazza, mely megtalálható a https://mastercard-kedvezmenyek.hu/ oldalon . A programnak nem működtetője a CIB Bank Zrt., a bank nem vállal felelősséget a programért, a bank. felelőssége, hogy az ügyfeleit a programról tájékoztassa. 

 

4A CIB Café Hitelkártya és a hozzá kiegészítő szolgáltatásként igényelhető, a jóváírást tartalmazó Espresso Szolgáltatási Csomag részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista tartalmazza. A CIB Hitelkártya, a CIB Gold Hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.


CIB Café Hitelkártya THM: 37,15%, CIB MasterCard Gold Hitelkártya THM: 39,82%

A feltüntetett THM-érték számítása CIB Café Hitelkártya esetén 375 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő, CIB MasterCard Gold Hitelkártya esetén 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

CIB Café Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 375 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 2 800 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj és a 300 forint összegű Espresso Szolgáltatási Csomag figyelembevételével a hitelkeret teljes díja 105 694 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 480 694 forint. A hitelkamat típusa változó.

A CIB MasterCard Gold Hitelkártyára vonatkozó reprezentatív példa 1. évre: 750 000 forint hitelösszeg és a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén, 2,47% mértékű havi hitelkamat, 15 600 forint összegű főkártya díj, 250 forint havi számlavezetési díj figyelembevételével, a hitelkeret teljes díja 217 822 forint, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 967 822 forint. A hitelkamat típusa változó.

5A jelenlegi aktuális nem kedvezményes díjakat a CIB Café Hitelkártyára vonatkozó Kondíciós Lista és a CIB Hitelkártyák, CIB Lízing Hitelkártya, CIB-Generali Hitelkártya, Aranykor Hitelkártya Magánszemélyek részére című Kondíciós Lista tartalmazza.

6Az Élelmiszer kategóriában az 5311 hipermarketek; 5411 élelmiszerbolt, szupermarketek; 5441 édességbolt; 5451 tejtermékbolt; 5462 pékség; 5499 vegyeskereskedés kereskedelmi kódú  besorolásba tartozó kereskedők vesznek részt.

A hivatkozott dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között. Jelen tájékoztató célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.


Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy vásárolni szeretett volna, de éppen nem volt a pénztárcájában megfelelő mennyiségű készpénz. A CIB Hitelkártyával bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhat, hiszen nem a saját pénzét, hanem személyre szabott hitelkeretét költi, melynek összege az igazolt nettó jövedelem akár háromszorosát is elérheti.

Ismerje meg a CIB Café Hitelkártyát!

Szeretné, ha első osztályú kiszolgálásában, kényelemben, és exkluzív kedvezményekben lenne része? Itt az ideje, hogy különlegesnek érezze magát a CIB MasterCard Gold bankkártyával! 

Ismerje meg a CIB MasterCard Gold Hitelkártyát!